Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Nincs, és nem is szeretném, ha mindenféle kábelek lógnának keresztben a műszerfalon. Ha új helyre megyek, akkor veszem a fáradtságot és megnézem előtte Google Maps-en, bár ő is átvert már egyszer, még szerencse, hogy észnél voltam. Biztos vagyok benne, hogy sokkal több út van itt, mint Budapesten, Zalaegerszegről nem is beszélve, mégsem szoktam eltévedni. Megérteném peterkeT igényét, ha hetente háromszor költözne a vízüzem, de ezt nem tartom túl valószínűnek.
-
djtoomi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hát midnen nap használom szinte,mert megszoktam.De mikor ténylegesen kell mert nem tudom hogy merre kell menni az havi 2-3 alkalom.
Amugy peterkeT:Én eddig egy sima PDA-t használtam,de azt eladtam és olcsobban emgvettem ezt a GPS-t.A PDA-m valami YAKUMO nem tom mennyi volt.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- PlayStation 5
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kempingezés és sátrazás
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest