Hirdetés
Aktív témák
-
marsu
veterán
A keresztbe lógó kábeleket én sem szeretem, de az, hogy átvert, azt nem felejtem el neki. Szentendrén voltam a Barackos utcából kellett volna befordulnom egy kisebb utcába. Megyek felfelé meredeken a hegyen, mondja a kedves női hang, hogy a következő lehetőségnél forduljak jobbra ... Kapubejáró, gondoltam ez nem az, továbbmentem, erre mondja a kedves hang, hogy következő lehetőségnél forduljak vissza. Megfordultam, kapubejáró, befordultam... Kerítés, kert, udvar, ház ... Jön a tulaj, hogy kit keresek? Mutatom neki hogy itt kellene lenni egy utcának ... Hát az már 10 éve nincs. Helyette ház van.... És az az övé ... Nem volt barátságtalan. Jót röhögött. Én meg égtem....
Ennyit a pontos navigációról ....
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)