Hirdetés
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Aham....
Én most azért hagyom ott (itt) a BME építőmérnöki karát, mert kvázi semmi olyat nem nyújt nekem amiért ide jöttem. MA voltam állásinterjún. brutto 250-re mondták azt, hogy nem tartják elképzelhetettlennek. És olyan munkám lesz (80-85%), amit szivesen csinálok, mert szeretem. Nem kérnek diplomát. Se főiskolait, se egyetemi. Csak az a lényeg, hogy értsem amit csinálok.
Persze ehez hozzátartozik, hogy a leendő főnökömmel volt egy közös munkánk, ahol látta, hogy most hogyan tudok dolgozni ( BME-n dolgozom +ba), és Ő ajánlotta a fel a melóhelyet. Tipikus jó helen jó időben. Mindenek felett egy elégg komoly teljesítményt kellett nyújtanom ahhoz, hogy felajánlják a melót.
Konklúzió: A mi szakmánkban általában el lehet boldogulni papír nélkül is, de ahhoz komolyan bizonyítani kell a rátermettséget. A mai világban sokszor többkörös felvételik vannak. Itt lehetősége van az embernek bizonyítani azt, hogy ért a szakmájához. Bár egy diploma mindig sokat nyom a lattba....
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Synology NAS
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest