Hirdetés
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Google Chromecast topic
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Láthattam, de nem láttam, mert nem jártam arrafelé, nem nagyon fogom egyelőre lecserélni a kártyám, ezért nem is járok olyan totyikban mostanság. Meg rád kellett fognom, mert mikor kérdtem akkor mondtad, csak valahogy mindig elfelejtettem visszakérdezni, hogy mit értesz az alatt amit írtál, de most már kezd összeállni a kép.
Bár a mai nap gyilok volt melóban, azért két sörrel kúrálgattam a lelki traumákat. Meg a megfázásom is. A köhögéstől már nagyon fáj a szemem, olyan mintha mindig ki akarna durranni a helyéről.
...Na, eszembe jutott, hogy semmi édeset nem ettem még ma.
Pedig ez nem rám vall. De ilyen későn vétek bármibe belekezdeni, a sörben úgyis volt szénhidrát. Bár a cukorszintet meg nem árt fenntartani. Egyek még sütit? 
Na, egy kicsit. Csak az 'ízi kedvié'
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bittorrent topik
- Parfüm topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig ez nem rám vall. De ilyen későn vétek bármibe belekezdeni, a sörben úgyis volt szénhidrát. Bár a cukorszintet meg nem árt fenntartani. Egyek még sütit?