Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát, az olyan zár mihez jó?
Az ajtónkban csak olyan ''slot'' van, ami a linkelt mágneszárat, és hasonlóakat tudja befogadni 
Mennyire tartod alkalmaztannak azt a mágneszárat? Már ránézésre is lehet, hogy elrettentőbb lehet, nem tűnik átlagos semmi zárnak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg, a linkelt áruházról tudsz valamit? Kicsit 'furcsa' a honlap (nem túl működőképes, itt-ott kidob mysql halált, az ilyet nem tudom komolyan venni...). Van boltjuk valahol fizikailag is?
[Szerkesztve] -
paramparya
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jaa, klasszikus biztonsági alatt csak a zárbetétet értettem, az a fajta, ami a legtöbb helyen van, a pontos felépítését nem tudom
vagyis hengerzár bevésőzárral kilinccsel egybeépítve?
Ha ezzel arra gondolsz, hogy van egy kilincs, aminek külön nyelve van a zárnyelvtől, tehát az nem fixálódik, hanem külön egy záródik alatta, akkor igen, olyan van
(kicsit konyhanyelven tudom megfogalmazni 
Hogy jobbfajta-e, azt nem tudom, ilyen: [link]
Alant látható a beszélgetésünk is, ott van még egy-két info róla... -
paramparya
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát, maga az ajtó sem túl bika, még üveg is van rajta

Viszont körfolyosós a cucc, tehát a szomszédoknak feltűnne, ha valaki robbantja az ajtót, annyit szeretnék, hogy ne lehessen hipp-hopp bejutni úgy, mintha kulcsa lenne az illetőnek...
A vaterán árulnak mágnes-zárbetéteket (ezt tenném a hevederzárba - ami csak az ajtó jobb oldalán zár, tehát ahol a kilincs rész van, a másik oldalt sajna nem -, a jelenlegi klasszikus 'biztonsági' zárat pedig a kilincses részhez, meg van még egy hasonló zár, azt meg fölülre...)
Az olyan mágneszár elég lenne-e - az csak 3k lenne, vagy inkább a Tesa/Titan? (azokat hol lehet kapni V / VII kerületekben, környékükön?
)
Thx mindkettőtöknek!
-
paramparya
őstag
Milyen zárbetétet lenne érdemes vennem, hogy viszonylag biztonságban tudjam az albit, miközben melózok?

Ezek a fúrás/finomnyitás ellen felszerelt cuccok, amiket 3k körül már lehet kapni, vagy használt 90-es évek körüli elzett mágnes zár mennyit véd?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)