Hirdetés
Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát, az olyan zár mihez jó?
Az ajtónkban csak olyan ''slot'' van, ami a linkelt mágneszárat, és hasonlóakat tudja befogadni 
Mennyire tartod alkalmaztannak azt a mágneszárat? Már ránézésre is lehet, hogy elrettentőbb lehet, nem tűnik átlagos semmi zárnak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg, a linkelt áruházról tudsz valamit? Kicsit 'furcsa' a honlap (nem túl működőképes, itt-ott kidob mysql halált, az ilyet nem tudom komolyan venni...). Van boltjuk valahol fizikailag is?
[Szerkesztve] -
paramparya
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jaa, klasszikus biztonsági alatt csak a zárbetétet értettem, az a fajta, ami a legtöbb helyen van, a pontos felépítését nem tudom
vagyis hengerzár bevésőzárral kilinccsel egybeépítve?
Ha ezzel arra gondolsz, hogy van egy kilincs, aminek külön nyelve van a zárnyelvtől, tehát az nem fixálódik, hanem külön egy záródik alatta, akkor igen, olyan van
(kicsit konyhanyelven tudom megfogalmazni 
Hogy jobbfajta-e, azt nem tudom, ilyen: [link]
Alant látható a beszélgetésünk is, ott van még egy-két info róla... -
paramparya
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát, maga az ajtó sem túl bika, még üveg is van rajta

Viszont körfolyosós a cucc, tehát a szomszédoknak feltűnne, ha valaki robbantja az ajtót, annyit szeretnék, hogy ne lehessen hipp-hopp bejutni úgy, mintha kulcsa lenne az illetőnek...
A vaterán árulnak mágnes-zárbetéteket (ezt tenném a hevederzárba - ami csak az ajtó jobb oldalán zár, tehát ahol a kilincs rész van, a másik oldalt sajna nem -, a jelenlegi klasszikus 'biztonsági' zárat pedig a kilincses részhez, meg van még egy hasonló zár, azt meg fölülre...)
Az olyan mágneszár elég lenne-e - az csak 3k lenne, vagy inkább a Tesa/Titan? (azokat hol lehet kapni V / VII kerületekben, környékükön?
)
Thx mindkettőtöknek!
-
paramparya
őstag
Milyen zárbetétet lenne érdemes vennem, hogy viszonylag biztonságban tudjam az albit, miközben melózok?

Ezek a fúrás/finomnyitás ellen felszerelt cuccok, amiket 3k körül már lehet kapni, vagy használt 90-es évek körüli elzett mágnes zár mennyit véd?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó több db külső merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)