Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
paramparya
üzenetére
A ''klasszikus biztonsági'' alatt mit értesz? Cilinderbetétes, vagyis hengerzár bevésőzárral kilinccsel egybeépítve?
A mágneszár meg változóan jó, az egyszerűbbek nem túl hatásosak, de a kicsit bonyolultabbak már megfelelőek, ha van kiegészítő zár.
Szerintem ez a három kombó már megfelelő, ha a mágneses a hevederben jobbik fajta, és legalább az egyik kiegészítő, tehát a kilincses bevéső, vagy a fölső rátét egy jobb hengerbetéttel van ellátva.
Hogy most konkrétan hol lehet ilyeneket kapni Pesten azt nem tudom, minthogy már jó ideje nem vagyok ott, de amit linkeltem cég, ott van többféle is. Vagy böngészd át itt a cégeket: [link]
mod: pl ez is jónak tűnik: [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest