Hirdetés
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is csak azokat szoktam ''ajánalni'', amik nekem másként is megvannak, tapasztalati úton (ölég sok van meg
).
Amúgy minden héten van 3-4 film a TV-ben (csak a szűkös csatornaválasztékomat figyelem), amit érdemes megnézni, ha másképp nem látta/láthatja az ember. Hetente 3-4x meg nem megy moziba az ember.
[off-off] Nekem mindennél fontosabb az eredeti nyelv+felirat, tehát én se TV-ből ismerkedek filmekkel, de jó látni, hogy ((legalábbis magamnak) össze tudok álíítani olyan programot, ami elér egy adott szintet.
Csak ezt nekem kell, nem a szerkesztőknek.
BlackSoul: lehet »választani«[/off-off]
[mod] mert gurult
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezek bűnszervezetként működnek. Mármint a két nagy kereskedelmi kanális. Szinte minden pillanatban tettenérhető, hogy egymás műsorát, és műsorszerkesztését megtárgyalják jó előre, és nem véletlen hogy a hasonló témájú filmek, műsorok másdopercre egyidőben vannak/kezdődnek. Az üres napokon mindkét csatorna üres, de ha poénból egy jobb filmet betesz valamelyik hétköznapra, a másik is tuti. És a reklámblokkok is másodperc pontosan egyeztetve vannak. Ha reklám elején átkapcsolsz a másikra, ott vagy szintén, vagy 10 másodpercen belül szintén reklám lesz.
És még nézettségi verseny fedősztorit is rittyentenek hozzá. De annyira átlátszó
Aktív témák
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óra topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Energiaital topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).