Hirdetés
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ne aggódj, lesz még ennek böjtje.
Andriska sem most jött a hat huszassal. Én is tudok érdekérvéyesíteni.
(Persze mi mást is mondhatnék, nyilván nem vallhatnám be, hogy mekkora nyuszómuszó vagyok. Ettől függetlenül nem vagyok, de ha az lennék se mondanám, hogy az vagyok, de a lényeg hogy nem vagyok az.
)
Az inox sütő megvásárlásának döcögős útján azonban keresztbefordulni látszik az állás elvesztésének kamionja. Szóval most megint megy a para, hogy elküldik-e vagy nem a Kedvesemet... Mondjuk így a lakáshitel aláírása után 1 héttel, meg karácsonnyal a nyakunkon, fasza lesz... Mindegy, kiadjuk a kérót albérletbe, addig nem tudunk beköltözni amig nincs fix állása
-
Sipi
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hm, lekéstem a válasszal...
Igen, a tipikus női rafinéria esete. S elérte célját. Innen már nehéz lesz kimászni. Ebből inox lesz, felesleges pénzkidobás. (Vagy marad az erdeya által önként és dalolva vázolt lehetőség: a drága bútoron még sokat lehet spórolni. Pl. a kétajtós szekrényre elég kezdetben egy ajtó is, pár fiók, a kilincsek lemaradhatnak. Később majd be/fel lehet tenni, nem nagy ügy.
De legalább passzol a hűtő a sütőhöz.
Elnízíst kérek bátor fellípísemért.
Mod: PeterkeT, miért? Nem így van? Egy egyszerű trükkel lazán elérte, amit akart. ''Ura'' pedig áll hosszú, méla lesben.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)