Hirdetés
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ne aggódj, lesz még ennek böjtje.
Andriska sem most jött a hat huszassal. Én is tudok érdekérvéyesíteni.
(Persze mi mást is mondhatnék, nyilván nem vallhatnám be, hogy mekkora nyuszómuszó vagyok. Ettől függetlenül nem vagyok, de ha az lennék se mondanám, hogy az vagyok, de a lényeg hogy nem vagyok az.
)
Az inox sütő megvásárlásának döcögős útján azonban keresztbefordulni látszik az állás elvesztésének kamionja. Szóval most megint megy a para, hogy elküldik-e vagy nem a Kedvesemet... Mondjuk így a lakáshitel aláírása után 1 héttel, meg karácsonnyal a nyakunkon, fasza lesz... Mindegy, kiadjuk a kérót albérletbe, addig nem tudunk beköltözni amig nincs fix állása
-
Sipi
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hm, lekéstem a válasszal...
Igen, a tipikus női rafinéria esete. S elérte célját. Innen már nehéz lesz kimászni. Ebből inox lesz, felesleges pénzkidobás. (Vagy marad az erdeya által önként és dalolva vázolt lehetőség: a drága bútoron még sokat lehet spórolni. Pl. a kétajtós szekrényre elég kezdetben egy ajtó is, pár fiók, a kilincsek lemaradhatnak. Később majd be/fel lehet tenni, nem nagy ügy.
De legalább passzol a hűtő a sütőhöz.
Elnízíst kérek bátor fellípísemért.
Mod: PeterkeT, miért? Nem így van? Egy egyszerű trükkel lazán elérte, amit akart. ''Ura'' pedig áll hosszú, méla lesben.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 250GB NVMe SSD-k
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)