Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ne aggódj, lesz még ennek böjtje.
Andriska sem most jött a hat huszassal. Én is tudok érdekérvéyesíteni.
(Persze mi mást is mondhatnék, nyilván nem vallhatnám be, hogy mekkora nyuszómuszó vagyok. Ettől függetlenül nem vagyok, de ha az lennék se mondanám, hogy az vagyok, de a lényeg hogy nem vagyok az.
)
Az inox sütő megvásárlásának döcögős útján azonban keresztbefordulni látszik az állás elvesztésének kamionja. Szóval most megint megy a para, hogy elküldik-e vagy nem a Kedvesemet... Mondjuk így a lakáshitel aláírása után 1 héttel, meg karácsonnyal a nyakunkon, fasza lesz... Mindegy, kiadjuk a kérót albérletbe, addig nem tudunk beköltözni amig nincs fix állása
-
Sipi
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hm, lekéstem a válasszal...
Igen, a tipikus női rafinéria esete. S elérte célját. Innen már nehéz lesz kimászni. Ebből inox lesz, felesleges pénzkidobás. (Vagy marad az erdeya által önként és dalolva vázolt lehetőség: a drága bútoron még sokat lehet spórolni. Pl. a kétajtós szekrényre elég kezdetben egy ajtó is, pár fiók, a kilincsek lemaradhatnak. Később majd be/fel lehet tenni, nem nagy ügy.
De legalább passzol a hűtő a sütőhöz.
Elnízíst kérek bátor fellípísemért.
Mod: PeterkeT, miért? Nem így van? Egy egyszerű trükkel lazán elérte, amit akart. ''Ura'' pedig áll hosszú, méla lesben.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)