Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
nem, az egy masik buli volt, mint azt winner_hun link-elte is
amire csapos kerdezett, annak az az oka, hogy egy ideig nem kerult feljegyzesre a regisztracio datuma (mint ahogyan peldaul egy joideig rangok sem leteztek a ph-n)
a deface idejen, ami a cikkbol is, pacak leirasabol is kimaradt, azert lett tobb szaz (339)felhasznalo neve hacked (peldaul => Bovebben: [link]), mert a kedves defacer torolte a teljes adatbazist es bar a hozzaszolasokrol volt napi mentes, a felhasznalokrol a korulbelul 30 nappal azelotti adatok masolta volt csak meg, s ily modon lett kitoltve a ''hezag''
p.s.: mi az az Lf? -
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
És egy csomó user átkeresztelődött Hacked -re, az aláírása is megváltozott a ''feltörés időnpontja'' -n elvesztek a(z)... bla-bla szerűre Én valamivel ezután regeltem, onnan tudom.
Már én sem emlékszem pontosan. Edem is velünk volt még, csak akkor még más néven regisztrált, aztán ''megtért''.
Hová tünt Edem? (Damon Hill?)
Meg volt egy Toxic nevű tag is, aki neddudki -hoz hasonló stílusban fogalmazott. (Toxee? A ''Borg Cube'' még rémilik vele kapcsolatban, talán egy moddolt házikójának volt ez a neve?) Ő talán még velünk van, csak más néven.. Még mesélhetnék, de ez annyira régen volt és most kicsit el vagyok bágyadva az ebéd utáni sörikétől.. 
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hová tünt Edem? (Damon Hill?)
Meg volt egy Toxic nevű tag is, aki neddudki -hoz hasonló stílusban fogalmazott. (Toxee? A ''Borg Cube'' még rémilik vele kapcsolatban, talán egy moddolt házikójának volt ez a neve?) Ő talán még velünk van, csak más néven.. Még mesélhetnék, de ez annyira régen volt és most kicsit el vagyok bágyadva az ebéd utáni sörikétől..