Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- HTPC (házimozi PC) topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
nem, az egy masik buli volt, mint azt winner_hun link-elte is
amire csapos kerdezett, annak az az oka, hogy egy ideig nem kerult feljegyzesre a regisztracio datuma (mint ahogyan peldaul egy joideig rangok sem leteztek a ph-n)
a deface idejen, ami a cikkbol is, pacak leirasabol is kimaradt, azert lett tobb szaz (339)felhasznalo neve hacked (peldaul => Bovebben: [link]), mert a kedves defacer torolte a teljes adatbazist es bar a hozzaszolasokrol volt napi mentes, a felhasznalokrol a korulbelul 30 nappal azelotti adatok masolta volt csak meg, s ily modon lett kitoltve a ''hezag''
p.s.: mi az az Lf? -
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
És egy csomó user átkeresztelődött Hacked -re, az aláírása is megváltozott a ''feltörés időnpontja'' -n elvesztek a(z)... bla-bla szerűre Én valamivel ezután regeltem, onnan tudom.
Már én sem emlékszem pontosan. Edem is velünk volt még, csak akkor még más néven regisztrált, aztán ''megtért''.
Hová tünt Edem? (Damon Hill?)
Meg volt egy Toxic nevű tag is, aki neddudki -hoz hasonló stílusban fogalmazott. (Toxee? A ''Borg Cube'' még rémilik vele kapcsolatban, talán egy moddolt házikójának volt ez a neve?) Ő talán még velünk van, csak más néven.. Még mesélhetnék, de ez annyira régen volt és most kicsit el vagyok bágyadva az ebéd utáni sörikétől.. 
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- MCDODO T03 fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hová tünt Edem? (Damon Hill?)
Meg volt egy Toxic nevű tag is, aki neddudki -hoz hasonló stílusban fogalmazott. (Toxee? A ''Borg Cube'' még rémilik vele kapcsolatban, talán egy moddolt házikójának volt ez a neve?) Ő talán még velünk van, csak más néven.. Még mesélhetnék, de ez annyira régen volt és most kicsit el vagyok bágyadva az ebéd utáni sörikétől..