Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Kicker
őstag
1.
bakker.. tegnap hazaérek fél 5kor, csend s nyugalom.. 5perc mulva a szomszéd oszt, hogy jujj menjünk ki... jujjjj kimentünk... és rengeteg méh volt a házunk kröül a tető fele, majdnem hogy homályba borítoták a házat... majd 10 perc után be a kéménybe, a nagyja... de még ugyis a tető körül kurva sok méh mérte fel a terepet... a klasszikus méztermelő méhek elszöktek, új életet kezdtek, és a mi kéményünket bérelték volna ki... de hát ugye ezek az állatok ott olyan kaptárt csináltak volna, hogy azt 8-10 méter magasba ember nem szedi ki... szal méhész ismerős jött, aki ugye nem az a tetőn járó tipus... de felment, megnézte, aszongya alulrol adunk nekik egy kis füstöt, kéményre meg ráteszünk egy méhkeretet(doboz, amibe van a mézgyújtő valami). jo, ez a művelet ugy másfél ora volt... jelenleg a kéménytetején van a doboz, amiben a méhek... hogy fogja onnan leszedni azt nem tom, de érdekes lesz, annyi szent! feltenni sem volt egyszerű, gyakorlatilag darabokba vitte fel... szal ez komoly lesz..
2.
no de látnotok kellett volna! azt csodálom hogy az utca népe nem jjött oda nézelődni.. egyébként balcsiparti faluban lakom, szal így duplán furcsa... ma reggel kimentem a terszara és valahonnan hallottam, hogy: nézd, ott van aza doboz meg rajta méhek... fasza, aki erre jár kiteszek nekik egy táblát: 06.13. a méhek letelepedtek
de mondom az érkezésük volt kemény,Hitchkock-Madarak feeling volt... hülye szomszéd picsa osztott is, hogy biztos én utánam jönnek... anyád...
szerk: aki ismer humoristát, vagy a fábryt az szóljon, illetve adja meg a mail címét, ez tuti kabaré story.... nem nekem, nekik...
3.
ezt egyszer rossz topicba irtam, s tájékoztattak hogy itt lenne a helye... hopp..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LED világítás a lakásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest