Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Kicker

őstag

1.

bakker.. tegnap hazaérek fél 5kor, csend s nyugalom.. 5perc mulva a szomszéd oszt, hogy jujj menjünk ki... jujjjj kimentünk... és rengeteg méh volt a házunk kröül a tető fele, majdnem hogy homályba borítoták a házat... majd 10 perc után be a kéménybe, a nagyja... de még ugyis a tető körül kurva sok méh mérte fel a terepet... a klasszikus méztermelő méhek elszöktek, új életet kezdtek, és a mi kéményünket bérelték volna ki... de hát ugye ezek az állatok ott olyan kaptárt csináltak volna, hogy azt 8-10 méter magasba ember nem szedi ki... szal méhész ismerős jött, aki ugye nem az a tetőn járó tipus... de felment, megnézte, aszongya alulrol adunk nekik egy kis füstöt, kéményre meg ráteszünk egy méhkeretet(doboz, amibe van a mézgyújtő valami). jo, ez a művelet ugy másfél ora volt... jelenleg a kéménytetején van a doboz, amiben a méhek... hogy fogja onnan leszedni azt nem tom, de érdekes lesz, annyi szent! feltenni sem volt egyszerű, gyakorlatilag darabokba vitte fel... szal ez komoly lesz..

2.

no de látnotok kellett volna! azt csodálom hogy az utca népe nem jjött oda nézelődni.. egyébként balcsiparti faluban lakom, szal így duplán furcsa... ma reggel kimentem a terszara és valahonnan hallottam, hogy: nézd, ott van aza doboz meg rajta méhek... fasza, aki erre jár kiteszek nekik egy táblát: 06.13. a méhek letelepedtek

de mondom az érkezésük volt kemény,Hitchkock-Madarak feeling volt... hülye szomszéd picsa osztott is, hogy biztos én utánam jönnek... anyád...

szerk: aki ismer humoristát, vagy a fábryt az szóljon, illetve adja meg a mail címét, ez tuti kabaré story.... nem nekem, nekik...

3.

ezt egyszer rossz topicba irtam, s tájékoztattak hogy itt lenne a helye... hopp..

[Szerkesztve]

Aktív témák