Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Én most egy ''vadiúj'' spamet kaptam:
Return-Path: <mrmarton@gmail.com>
Delivered-To: vram@vipmail.hu
Kérem figyelmesen olvassa el a mellékletben található dokumentumot, mert ez lesz élete nagy üzlete!!
Persze a word doksi repült egyből a kukába, mindenesetre úgy tűnik, valaki scripttel elkezdte összegyűjteni a PH!-s emaileket. Persze lehet, hogy tévedek.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
igen, jol erted, csak a szofoasas-o-meter fooldalan felsorol, tobbezer hozzaszolasos, folytatasos temak vannak benne, az azokban levo hozzaszolasok vannak osszeszamolva
tipp: ha a felhasznalo nevere boksz pl itt (Bovebben: [link]), vagy a topic cimere itt (Bovebben: [link]), akkor megmutatja az adott topic-ban levo hozzaszolasaidat -
VladimirR
nagyúr
a terminated OT nincs benne a maga 8 (?) hozzaszolasaval
egyebkent a temakat kezzel valogattam ossze, toltottem le (155 topic ~1GB), es egy script vegezte el a szamolast
lehet javaslatokat tenni, hogy mik keruljenek meg be, illetve figyelmeztetni, ha valamelyik topic-csalad ujabb epizoddal rendelkezik (csak a mar zart topic-ok kerulnek be a keresobe)
szerk.: igen, user-re lehet keresni - a ''nem egyezeset'' pedig kerlek fejtsd ki bovebben
koszonom
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
nem teljesen egyértelmű (vagy csak nekem nem), h mire is lehet keresni, de úgy tűnik, júzerre. annyi a bajom, h azér' halványan emlékszem rá, hová mennyit szóltam hozzá, de amit a kereső mutat, az nem túl reális, és a valós hsz-számmal sem egyezik (ok, a frissítés ciklusa miatt nem teljes, de legaláb összevethetőséget vártam volna).
#1320: ha a témákat kézileg válogattad össze, úgy ok, ezek szerint nincs benne minden topik - ha jól értem. a nem-egyezés alatt azt értettem, hogy az adataimnál szereplő hsz-szám nem egyezik azzal, amit a szofosasa-o-meter kereső mutat, de a kézi válogatás megmagyarázza a dolgot.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ki tudja? Azt már mondta, hogy lecserélne kát tizenévesre, de azt még nem beszéltük meg, hogy hardverben mennyit érnék.