Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Viszlát #3439 üzenetére
Azert mert ejszaka sokkal nyugodtabb, csendesebb a kornyezet, altalaban az emberkek alszanak korulotted es ilyenkor hajlamosabb az ember jobban belemelyedni a gondolataiba, magaba fordulni. Jobban ugyerzi, hogy egyedul van, tovabba a sotet sem egy videm dolog egyeseknek, foleg ha meg rosszidovel is parosul. Egyebkent szemelyszerint en nappal, vilagosban is ugyanugy szarul tudom erezni magam egyedul
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #3094 üzenetére
''Pesten is van egy városrész, a 13. kerület Margit körúthoz közel eső része''
na, éppen oda nem költöznék, Újlipótvárosban mindig kutyaszar-szag van. sehol máshol nincs annyi kutyaszar, mint ott...
és az összes lakás távfűtéses arrafelé.
Tiv:
aha, akkor egy 8-10 s feletti 0-100kmph gyorsulású kocsi már nem is autó?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Viszlát #3091 üzenetére
De igen, az egesz jueszejre ertendo. Legalabbis ahol eddig szereny szemelyem jart, ott mindenhol kellett gepjarmu. Ha nekem nem lenne, nemtudnek boltba menni, nincs is jarda addig. Valszeg ehendoglenek ket heten belul.
fokukac: azert hogy a kocsi ugy viselkedjen ahogy en szeressem. Ne zugjon, ugy viselkedjen ahogy en szeretnem, gyorsuljon, legyen benne nyomatek, ne erolkodjon, ''sikoljon'' az ut felett, ahogy illik.
A max megengedett sebesseg amugy 70 mp/h, 80mp/h-val pedig meg nyugodtan mehetsz, azert meg nem allitanak meg.
Viszlat: Igazad van NY egy teljesen mas teszta, ott viszont kocsival nem lehet elni. Csakis tomegkozlekedes. -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
Viszlát #3048 üzenetére
Hat ha mar igy belejottunk a vallomasokba...
Mi eldontottunk, hogy soha tobbet egy percre sem megyunk egymas nelkul sehova. Foleg nem kontinensnyi tavra.
Szoval ha ugy alakul, akkor en megyek Magyarorszagra. A korulmenyeink ott is adottak, aztan majd meglatjuk...
De ennyire meg ne menjunk elore...
A vizummal kapcsolatban meg...Soha nem szabad feladni! Foleg nem ha egy olyasvalamirol van szo, ami soha tobbet nem jon ujra valoszinuleg az eletben! Kuzdeni kell egymasert. Ez van. Foleg Kanada...fele se olyan bonyolult vizumot szerezni mint ide... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Viszlát #2641 üzenetére
Igen, elvileg nem kérhetik. Te magad adod meg önként, különben nem kapod meg a szolgáltatást több helyen. Mint ahogy régebben a személyivel volt a mobil esetén. Nem voltál köteles odaadni a személyidet, legfeljebb nem vehettél mobilt. Ilyen ''egyszerű'' kijátszani a törvényt
Integra: majdnem sorszám, csak a végén van egy checksum is. Amint le van írva, az utolsó szám úgy jön ki. Az előtte levő 3 pedig
- alapból egy sorszám
- ha azzal a sorstámmal létrehozott utolsó szám 10, akkor az kimarad, jön a következő.
Azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha egy nap 1000-nél többen születnek egy adott napon...
Bár lehet, hogy nem időbeli sorszám, mert én kora délután születtem, mégis 7-essel kezdődik az utolsó négyes.
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
Viszlát #2441 üzenetére
Nem, mert a halivúdi köcsögöük is bepisilnének a forgatókönyvön. És most fosok, hogy esetleg innen visszajut a fülibe.
A holnapi napot még megvárom, izé, az esti bult tekintve a szombatot, és a legjózanabb pillanatomat meglovagolva igyekszem írni.
Ne haragudj, de a dolgok túlmentek azon, amit el bírtam kpzelni. Ezért azt is el bírom már, hogy sok-sok kedves ph-olvasó van, aki ismer mindkettőnket.
Sipi -
pussy_cat
tag
válasz
Viszlát #2223 üzenetére
Szija! Lehet kikapunk, de megéri
Csináltam palacsintát még vasárnap, ezt melegítettem fel és töltöttem meg kis nutellával...
Nagyon isteni finom, pont most eszemPersze az elmaradhatatlan tejeskávé...
Hogy szakmázzunk is kicsit, tiszta nutella a bilélentyűm, lassan étlapot lehet róla olvasni... -
Szalma
őstag
válasz
Viszlát #2120 üzenetére
(Remélem semmi komoly bajod nem történt. És ugye ti nyertetek?
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Ahogy öregszik az ember egyre inkább ki van téve az időjárás kénye/kedvének... 50 év fölött kötelezően megadnék mindenkinek egy maldív-szigeteki állampolgárságot... Kizálólag a klíma miatt... -
ladybug
őstag
válasz
Viszlát #1839 üzenetére
Pedig a vasárnapok ilyenek kellene, hogy legyenk. Hosszú reggeli alvás, kis lusti még az ágyban. Kényelmes reggeli, finom rántott hús illatú lakás. Fincsi ebéd, nyugis szieszta. Közben nagyi féle süti majszolása néha. Esetleg egy kellemes késődélutáni séta. Utána egy forró tea. Kis tévézés vagy netezés. És este egy lazító fürdés. Majd korai alvás.
Ilyennek kellene a vasárnapoknak lenniük.Nem?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest