- Home server / házi szerver építése
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
faster
nagyúr
De az IDE-t nem tervezték Hot plug-ra.
Arra nem, de azt mindenképpen ki kell bírnia az elektronikának, ha pl. valaki az IO vezetéket rádugja, de a tápvezetéket nem, méghozzá úgy, hogy a másik IDE egység tudja használni a buszt probléma nélkül.
Egyébként IDE vinyónál én sem próbálkoztam még a hot-swappel, de van egy ismerősöm, aki rendszeresen így használja a rack vinyóját, és eddig még nem volt vele gondja.
[Szerkesztve] -
Természetesen azt megvártam, hogy ''megnyugodjon'' a wincsi. Utánna lenyomtam a tápot róla és utánna vettem ki, miután megált a lemez, kb 5-10 mp-vel később.
Az hogy van az i/o vonalon feszültség, szertintem nem akkora gond, mert amíg nincs rajta a táp addig minden tranzisztor bemenete nagy ellenálsú, ~szakadásnak minősíthető, de ez csak az én véleményem természetesen.
A lényeg, hogy eddig semmilyen gondom nem volt eddig ezzel.
[Szerkesztve] -
Akkor megint csak én voltam érdekes hatással gépemre, mint ahogy az már történt egy párszor. De 2 évig volt szerencsém vele? Az a gép egyébként jelenleg apám hasznatában van.
Szerintem, ha előtte lakapcsolod a wincsi tápját, máris csökkented a károsodások lehetőségét.
[Szerkesztve] -
Sajnos a régi alaplapomon ha beraktam a rackba 1 wincsit akkor nem bootolt, így kénytelen voltam menet közben betenni,(természtesen tápkapcsolós volt a rack) ez kb 2 évig ment is, utánna lecseréltem az alaplapom. (Win2k/Me/Xp volt fenn) És sem adatvesztésem nem volt, sem hardver hibám miatta. Lehet csak mázlim volt, de nem hiszem?
-
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link]
ezek kozul nezd meg valamelyiket, mert latom, nagyon nem vagod a forum koncepciojat
''Dobj fel egy temat'' - minek? ha temat akarok feldobni, elmegyek a haverokkal sorozni, es korbebeszeljuk az egeszet par ora alatt
de tudjatok mit? [ezt itt kiszedtem, mert Bash kerte]
aladar: Bovebben: [link] (kicsit lassu, ugy 70-80 sec, mire vegignezi a topic-okat (25 OFF TOPIC, 83126post, 150MB - jo tudom, meg lehetne oldani, ez csak igy osszecsava van)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
csak óvatosan megpróbálok rámutatni, hogy az off nem egy mindentől független topik, sterilen nem igazán lehet használni. Ha egy disznónak levágják 2 lábát, akkor el fog dőlni az ólban, nem lesz igaz disznó.
ReJim: egy olyan kiskakasnak, akinek barátunk ki akarta ütni a szemét, hogy ne nézzen rá olyan ártatlan nagy kék szemekkel? Valóban irritáló, járj napszemüvegben, vagy csadorban
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Persze, a vadász lőtt, a fácán meg megitta a sörét... -> [link]
inci: te meg menjél és keressél ilyen alkoholista informatikusokatazt öregen is lehet. de nagyon ifjú vagy te ahoz.
rdi: félig hibás: a fél tüdőt kell kivenni, és elfér a máj.-> [link]
Xpod: ráadásul a golyóban ólom van, ami környezetszennyező, a kötél pedig biodegradábilis, ha kenderből van.-> [link]
Bubu: miért nem tudsz követni? melyik részét? hogy belinkelem, hogy a hsz-nek melyik topikban lenne a helye? vagy a szóviccet?
[Szerkesztve] -
Nem szívószálat, azzal kiszúrhatja a szemét. Lehet kapni ezt a szilikonos vackot külön is, ami a cumisüvegeken van. (Sajna a pontos nevét nem tudom. )
ReJim: lelőni? Tudod te milyen drága a golyó, mennyibe kerül egy fegyver? Inkább felakasztunk, a kötelet újra lehet hasznosítani.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
tüsszögni nem szoktam... köhögni is csak kultúrált keretek között. úgyhogy nem tőlem zöldül a táj...
Jager-ből pedig még van bőven, az egyetlen kikötés, hogy karácsonyra fele maradjon meg... az én alkoholizálási szokásaim mellett ez nem nehézja, és az alkohol fertőtlenít, meg amúgy se üvegből iszok. azt max sört, vagy táborban absinthot/rumot/vilmost.
ráadásul ez már zárható szekrényben van, tehát nehezebb lenyúlni, különösen úgy, hogy a lenyúló személy nem is tud róla
[Szerkesztve] -
Ha nem csókolgatta őket akkor nem, esetleg ha a macskáival megette őket és utánna macslától elkapta az lehetséges, de akkor az macsk influenza már.
De egyébként a kínaiak sem reklamáltak, akik elzabálták a készletet.
ngabor2: jobbulást, amit ladybug írt ahhoz csak bővítés képpen TCP. (TeaCsokiProhardver)
Bash: előbb-utóbb minden visszatér ott is a régi kerékvágásba.
Bubu79 #300: már késő, nálam megjelent valami trutyia moncsin, pedig nem én voltam.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
igen, ezt a nagy-nagy bölcsességet vettem alapul. most valahogy jobban esik, mint szokott (töményet sátoros ünnepek alkalmával szoktam inni, régebben akkor se.) lassan, de biztosan fogy az első féldeci. Mindjárt vigyorgok...
ladybug: köszi a jókívánságokat, igyexem meggyógyulni. legalább ezt is rákenhetem főnökömre, hogy pénteken nem akart rendesen elengedni, mikor mondtam neki, hogy igen zsengén érzem magam.
a teával (mint többen tudják) nincs gondom, c-vitamin-forrásnak pedig a pincében figyel 3 láda alma, valahogy jobban kijövök velük, mint a tablettákkal. szorgalmasan eszem őket, a fogam piszkosul örül nekikülönösen a birsalmának, abból ma már nem merek még egyet arcomba helyezni.
Xpod: a TCP-ből a C most nem igazán jön be, inkább valami sósabbat ennék, erre elfogy a ropim. A tea az evidens, a PH! pedig ülőképességemtől függ, mert én még nem lapitopiról nyomom, a madzagok meg rövidek.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
nem, de ma voltam keleti szomszédunknál (mondtam, hoztam egy üveg erdőmestert). asszem ki is próbálom gyógyító képességét ennek a készségnek. Aki gyors, az kaphat belőle. Egészségünkre!
Ha a továbbiakban nem írnék, az 2 okból lehet:
- nem hatott, megmurgyeltam.
- hatott, nem bírok gépelni a mellékhatástól, vagy kb. neduddki szintjére emelkedtem volna gépelés szintjén, de még annyira nem alakulok, hogy az összes önkritikám elszálljon.
divot: elszomorít, amit írsz.
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
Én ezt egy belülről fakadó őszinte rácsodálkozásnak írtam
Természetesen már lecseréltem a kedvencekben a 25-öt 26-ra.
Pusztulat, hogy egyesek mennyit bírnak pofázni
VladimirR: Feladom a leckét! Készíts érdekességképpen egy olyan keresőt, vagy inkább szűrőt, ami rangsorolja, hogy kik és hányszor szóltak hozzá az adott off topikhoz.
Érdekes statisztika készülhetne. Persze fogalmam sincs, hogy megoldható-e az ilyesmi. -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
dőlt.
I Am: az elvárásokat ezek szerint rosszul fogalmaztam meg. tehát a lényeg az, hogy úgy kell felnevelni a gyerekeket, hogy szívesen, és ne kötelességből segítsenek a szülőkön. Nagymamám is így nevelte anyukámat (meg a többi lányát), soha nem kellett kérnie a segítséget, önként mentek, mentünk, akkor is, mikor nem szólt (de látszott) hogy segítség kellene.
Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Home server / házi szerver építése
- Horgász topik
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- World of Tanks - MMO
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest