Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• rii

nagyúr

válasz faster #1259 üzenetére

De az általad felsorolt cégek olyan újjításokkal jönnek elő a programjaikban, hogy azt látom, hogy az én szemszögemből látják a feladatot. Tipikus esete ennek a Photoshop, és a CorelDraw. (Azt hiszem) a Corelt fejlesztésénél programozók voltak a dominánsok, míg a Photoshopnál a Grafikusok. Eszméletlen, mekkora a különbség a két program között a Photosjop javára. Én úgy érzem, hogy az MS annyira görcsösen ragaszkodik a poziciójához, az érdkeihez, a piacnöveléshez, hogy elfelejtezik arról, hogy Ő embereknek fejleszt terméket, ráadásul olyan embereknek, akiknek más választásuk nincs is, hiszen a munkahelyek erősen dömtő többségben windows-t használnak.

Én úgy érzem, sokkal többet beleadhatott volna a MS. Pld kiadhatná a win98 forrását.
    Tudom, hogy ez nem lenne jó az MS-nek, mert akkor lenne win98 emulátor Linux alá, és sokan megelégednének pld a office97-el, és minden programmal, ami megy win98 alatt. És máris, ettől az egyetlen egy lépéstől emberek százezrei használhatnának Linux-ot.

Az MS-nek többet ér a saját üzleti poziciója annál, hogy több százezer ember életét tehetné szebbé. Ha már annyira utálom azt a szaros windows, legalább ne legyen muszály használnom, mert nem tetszik, úgy ahogy van.

De az MS az emberek érdekei előtt tartja a saját érdekeit. És én ezt nem tartom etikusnak. Valahogy úgy tudnám ezt megfogalmazni, hogy emberségesebb Microsoft-ot.

Aktív témák