Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
Hétfőn lesz 10 éves a kapcsolatunk a feleségemmel.....
De sajna nincs semmi ötletem a megünnepléshez. Eddig elmentünk vacsizni, de az utóbbi időben ehhez már bébiszitterre volt szükségünk és kora estére (fürdetés, fektetés) haza kellett érnünk.
Most még bébiszitter sincs ''megrendelve'' (unokahugom), pénzünk sincs igazán sok, este fürdetés, fektetés, és a tizedik ne legyen már ugyanolyan, mint a többi.
Hát elég kicsi a szabadságfokunk.... Ja és vidéken, igaz Pesttől nem messze lakunk.
Annyi már lesz, hogy szabit veszek ki hétfőre. Indításnak nem rossz, de nics tovább ötletem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Arris VIP7100 Android TV 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De sajna nincs semmi ötletem a megünnepléshez. Eddig elmentünk vacsizni, de az utóbbi időben ehhez már bébiszitterre volt szükségünk és kora estére (fürdetés, fektetés) haza kellett érnünk.