Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- OLED TV topic
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
Hétfőn lesz 10 éves a kapcsolatunk a feleségemmel.....
De sajna nincs semmi ötletem a megünnepléshez. Eddig elmentünk vacsizni, de az utóbbi időben ehhez már bébiszitterre volt szükségünk és kora estére (fürdetés, fektetés) haza kellett érnünk.
Most még bébiszitter sincs ''megrendelve'' (unokahugom), pénzünk sincs igazán sok, este fürdetés, fektetés, és a tizedik ne legyen már ugyanolyan, mint a többi.
Hát elég kicsi a szabadságfokunk.... Ja és vidéken, igaz Pesttől nem messze lakunk.
Annyi már lesz, hogy szabit veszek ki hétfőre. Indításnak nem rossz, de nics tovább ötletem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De sajna nincs semmi ötletem a megünnepléshez. Eddig elmentünk vacsizni, de az utóbbi időben ehhez már bébiszitterre volt szükségünk és kora estére (fürdetés, fektetés) haza kellett érnünk.