Hirdetés
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nem hiszem el,és nem tudom elhinni,hogy mindenkinek ennyire szarul megy a sorsa,és senki nem talál némi örömet akár a 'szürke' mindennapokban is.Vagy csak az Off Topic-ba írnak az elkeseredett emberek?
Lehet az 64 X2-es és a 7800GTX SLI topicba kéne benézni happy tagokért?
Komolyabbra fordítva szvsz elég jól élünk itt M-E Európában,ha a világ számos pontjához hasonlítjuk az életszínvonalunkat,és sajnos a nálunk százszor/ezerszer szemetebb körülmények között élők vannak többségben kis sárgolyónkon,akiknek nem az a legfőbb gondja(mint például engem is ezek foglalkoztatnak),hogy legyen-e jogsim,jön-e a net gyorsabban,melyik pub-ot látogassuk meló után,meg m'ér nincs a hűtőben yoghurt,etc..Tehát ha a mércét hozzájuk mérjük,akkor tartunk egy elég nívós szintet,persze olvasva a hsz-eket lejön az is,hogy sajna ketten keresnek annyit,mint én egyedül saját magamra
.Én is a családommal lakom,és nálunk mindenkinek(6-an élünk együtt) van jövedelme ,az enyém messze a legtöbb,és mégis havi 40 pénzzel én is,és az öcsém is beszállunk a rezsibe.Tudom hogy így sokkal könnyebb,ha a családtól maximális támogatást megkap az ember,és bizony néhány levél írójának a sorsába én még szívesen bele sem képzelem magamat.A jövőbe bízni meg annyira nem érdemes,mert azt se tudhatja az ember,hogy 1 hónap múlva mi lesz vele,nem 30 év múlva.
Összegezve :én nagyon jól érzem magam,és ezt kívánom mindenkinek,aki a szükségesnél levertebbnek érzi magát ezen a szép hétfői napon.
Ma szabin vagyok,úgyhogy fél 11kor már fel is keltem,anyu 1. kérdése az volt hogy behozza-e a kávét,vagy kimegyek-e a konyhába bedobni a mérget
Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet az 64 X2-es és a 7800GTX SLI topicba kéne benézni happy tagokért?
.Én is a családommal lakom,és nálunk mindenkinek(6-an élünk együtt) van jövedelme ,az enyém messze a legtöbb,és mégis havi 40 pénzzel én is,és az öcsém is beszállunk a rezsibe.Tudom hogy így sokkal könnyebb,ha a családtól maximális támogatást megkap az ember,és bizony néhány levél írójának a sorsába én még szívesen bele sem képzelem magamat.A jövőbe bízni meg annyira nem érdemes,mert azt se tudhatja az ember,hogy 1 hónap múlva mi lesz vele,nem 30 év múlva.