Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Jaja, feljött lábon végülis, a szerelőbácsinál csekély 190e-t hagytam. Csak kiköhögtem vhogy, de gondoltam, legalább jó lesz most a kocsi. Hehe.
A motor jól megy - adddig amíg el nem érem a bűvös 4000 percenkénti fordulatszámot, mert a fölött úgy füstöl, mint 2-3 kétütemű trabant egyszerre. Ha 4000 fölé megyek, mindenki elkezd villogni, azt gondolván h kigyulladt a kocsi.
Itt pesten azt mondják, h motorgenerál, kb 150e, vidéki szerelőm megelégedne egy szelepszárszimering cserével, ami 30e. Én meg titkon reménykedem benne h a füstölés nagyrészt annak köszönhető h állati öreg az olaj, teszek bele vmi sűrűbbet és jobbat, talán javul. Aztán a váltó nem vált fel az utolsó fokoztaba, csak 5500rpm fölött. Szal vagy 70ig autózok, vagy 120 körül. Erre a gyógyírt itt pesten 200e fölött mérnék, mosonmagyaróváron elvielg lehet h meg lesz pártíze-ből.
Ez még hagyján lett volna, de tegnap este kilazulhatott egy váltóolaj-cső (Bővebben: link) és elfolyt az összes, szal most megint mozgásképtelen. Nem szeret engem ez a kis kurva.
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- 32GB DDR4 3200
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Itt pesten azt mondják, h motorgenerál, kb 150e, vidéki szerelőm megelégedne egy szelepszárszimering cserével, ami 30e. Én meg titkon reménykedem benne h a füstölés nagyrészt annak köszönhető h állati öreg az olaj, teszek bele vmi sűrűbbet és jobbat, talán javul. Aztán a váltó nem vált fel az utolsó fokoztaba, csak 5500rpm fölött. Szal vagy 70ig autózok, vagy 120 körül. Erre a gyógyírt itt pesten 200e fölött mérnék, mosonmagyaróváron elvielg lehet h meg lesz pártíze-ből.