Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
Aktív témák
-
rii
nagyúr
Én is feltenném, sőt használnám is a Linux-ot, csak az az iagzság, hogy a motiváló ok az illegális programok leváltása, az pedig lehetetlen.
Nem hiszem, hogy lenne olyan HTML készítő, mint a DreamWeaver, olyan FLASH készítő, mint a FLASH MX, olyan vektoros program, mint az Illustrator (Talán az XFIG, vagy XPlot?), és oylan pixelgrafikus, mint a Photshop (bár a GIMP elég profi, ha jól tudom).
Szóval, ha legális gépet szeretnék, akkor inkább ezeket megveszem kindóze alá.
De az túú máccs...
Debian-ban szerintem az első -Welcome to real world- táblát a DSelect vágja az ember fejéhez. Eléggé kiábrándító több 1000 package-t átnázni, majd megüzdeni a csomagok közti függőségekkel, összeférhetetlenségekkel.
Tudom, van más Linux is. Pölö az UHU-t 45 perc alatt fel lehet tenni Internettel, hálózattal, hanggal, graf.felülettel .....
Remélem a Machintos meg tudja szorongatni a Microsoft-ot hogy Intel processzorokkal fognak kijönni a jövő MAC-jei. Vagy talán Tiger for PC.
Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple Watch Se 2, Space Gray, 40mm, új állapotú, 90% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest