Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát, ha nem is éjjel nappal, de április elsejétől egész nap, ezért, jah. És ha jobban beüt a ménkű (az ótóba) akkor sajnos még elég sokáig ezért kell majd.
Azért válaszottam a Posrchét a Skoda helyett, mert ugye ez utóbbi fogyaszt mondjuk 7-8 litert, ez pedig itt mondjuk kétszerannyit - ez pedig azért jó, mert ugye igen későn kapcsolódok be a Föld olajkészletének elégetésébe, és kisfogyasztású autóval nem nagyon tudnám beérni a lemaradásom a többiekkel szemben. 
(amúgy, amikor még azt hittem h marad némi pénzem, úgy terveztem h környezetvédelmi megfontolásból is, gázinjektorossá építtetem át, de hát az még 220e
)
Arnold, köszi a gratot
escie, azt szokás mondani, hogy bármennyi is egy 944 vételára, összességében 1 milla lesz az autó. Mert ha olcsóbb, akkor rá kell annyit költeni - ha nagyon olcsó, nagyon sokat. Nem hittem el, pedig lehet h igazuk vót. 
Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért válaszottam a Posrchét a Skoda helyett, mert ugye ez utóbbi fogyaszt mondjuk 7-8 litert, ez pedig itt mondjuk kétszerannyit - ez pedig azért jó, mert ugye igen későn kapcsolódok be a Föld olajkészletének elégetésébe, és kisfogyasztású autóval nem nagyon tudnám beérni a lemaradásom a többiekkel szemben. 
escie, azt szokás mondani, hogy bármennyi is egy 944 vételára, összességében 1 milla lesz az autó. Mert ha olcsóbb, akkor rá kell annyit költeni - ha nagyon olcsó, nagyon sokat. Nem hittem el, pedig lehet h igazuk vót.