Hirdetés
Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
hazaértem 2. szülőhazámból, lengyelországból
jó volt meg minden...
csak az egyik nap, az utcán fényes nappal olyan korú emberek mint én kiraboltak (max 17 évesek lehettek...)
ügyesen csinálták, mert egyedül voltam egy buszmegállóban, az egyik odajött, másik 2 csak figyelt.
megkérdezte mennyi az idő, én megmondtam neki, erre el akarta kérni a telefonom egy hívásra... mondtam hogy bocs nem. erre aszondta adjam oda vagy nemtudom mi...mondtam hogy nem... erre kaptam egy jó nagy gyomrost, de abban a pillanatban énis orrbavágtam... erre a másik 2 már futott oda, az egyik kikapta a zsebemből, és pont volt még annyi időm hogy előkapjam a gázsprémet, és lefújjam az egyiket... az volt a baj hogy papucsban voltam, és nemtudtam utánukfutni...
komolyan azthittem ilyen dolgok nem léteznek... fényes nappal, utcán. pff...
szal vigyázzatok, haver magyarországon is volt hasonló helyzetben.
ui: kicsit rágyúrok, aztán ha valaki gyanús ember kérdi mennyi az idő, nem időt kap hanem nyaktörést...
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest