Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
A hsz/nap listán is meg a max hsz listán is dobogós vagyok. Na kinek van itt a legnagyobb pofája ?

-
Esmein
nagyúr
Üdv új nagybetűs !
-
Esmein
nagyúr
Hétfő reggel kelni meneDDZSment ügyek miatt olyan, vicces, hogy még hót álmosan is csak nevetek rajta. Haha.
(ugyanez ahogy valójában írni akartam : Bővebben: link) -
Esmein
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Korrekt cucc !
Tényleg tetszik, eléggé nagy segítség ez nekünk, amíg Parci bele nem rakja az új funkciókat a riosba.
btw. retekklubon a reklám előtt vannak ilyen jelenetek. pl macit keresztbehajtva belerakják a bőröndbe, meg versenyautózás, meg van az, mikor Pistike zöld filccel írja a nevét és a hülyéje az s-re teszi a pontot, nem az i-re. Én is csak azért vettem észre mert rohadt zavaró, amúgy nem lesem azt a hulladékot. -
Esmein
nagyúr
Valaki. Bárki. Mondjátok már meg annak a szerencsétlen pistinek, hogy nem az S betűre tesszük a pontot, hanem az i-re !
-
Esmein
nagyúr
Na mindegy mert nem érint
Viszont a harmadik sárgacsuhás alakon látszott hogy örül. Ez jó 
-
Esmein
nagyúr
Palik kiakadt

-
Esmein
nagyúr
Ittam keveset. Akit láttam viszont butál. 8 évig volt osztálytársam alsóban de egy kész nő lett belőle

-
Esmein
nagyúr
Fater aszondja válogassak neki össze egy dvd-nyi mai discozenét. Vasárnapra. az közel ezer szám és nekem fingom nincs ezek a 14-15 éves suhancok miket hallgatnak.
Szerk.: nemtom mért azt mondta, hogy mait, mikor csak vasárnapra kell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Esmein
nagyúr
Régebben volt egy topic, ahol a kedvenc italaikat írták le az emberek, bár az is lehet hogy a post amire gondolok az offtopicban hangzott el. Nos itt egy debreceni illető mesélt egy bizonyos helyről, ahol tea és kávé keverékét adják ami nagyon jó meg minden, említik benne az ital nevét is. Aki nekem ezt a postot megtalálja, annak fizetek két sört ph táborban.
-
Esmein
nagyúr
Nézem van vagy 5 házigazda, akinek hszét még egyszer sem láttam.
-
Esmein
nagyúr
De rég találkoztam olyan játékkal, ami miatt egész éjszaka fennmaradtam...
-
Esmein
nagyúr
Meg kell vennem a wowot de nincs rá pénz mert menni akarok ph táborba is. Fáák

-
Esmein
nagyúr
Tud valaki valami jófajta beszélgetős netrádiót angol nyelven ?
(egyre több olyan filmet nézek meg, vagy műsort, amitől régen a falra másztam, mert a faterék ezt nézték. Politikai beszélgetés, ez az amaz. Értitek
Komolyodom) -
Esmein
nagyúr
Csak annyit mondhatok szkúb, hogy újabb rejtély előtt állunk !
Váljunk szét és derítsük ki ! -
Esmein
nagyúr
Felsőbbrendűségének hite

Egyébként meg ha minden jól megy, nem is találkoztok vele többet.
#473: Naplóó ?
Index
Mondjuk SZTE-s. Úgy kezdődik, hogy 1,1,1,1,1 és az a vége is
Évvégén lehet újra felvenni a kreditet, az meg ugye pénzes buli, aki rossz volt az fizeti Parcinak a kreditújrafelvételt meg az UVcsekkket 
-
Esmein
nagyúr
Na. Ismét kibanoltam. Erről beszélek. Ez egy beteg gyerek, aki itt éli ki a problémáit. Nem fogom hagyni, hogy csak azért mert változó az ipcíme, itt randalírozzon. Ez nem az a fórum, ahol ilyet meg lehet tenni.
Kedves RGB: Meglátjuk ki unja meg hamarabb.
Szépen kérlek titeket, hogy bármit művel, ne reagáljatok rá, résen vagyok és kivágom amint akciózik. -
Esmein
nagyúr
Boldogítsd a hwsw-t.
-
Esmein
nagyúr
Nem tudom tallózni a helyi hálón a saját munkacsoportomat. Na ilyen se volt még. Szutyoxar windows hogy az ördög bubózzon bele.
-
Esmein
nagyúr
Nem érdekel túlzottan, hogy melyikben kérdezel. Akár kérdezhetsz a saját fagypont alatti topicodban is.
''nyissad kifele'' Elnézted az ajtót
-
Esmein
nagyúr
én úgy emlékszem az átlagos oldal úgy 15-20% közt van és van rá szabvány is csak nem jut eszembe.
-
Esmein
nagyúr
photoshop még statisztikát is csinál neked.
-
Esmein
nagyúr
Házilagos engedelmükkel panaszkodnék egy hangyányit, hogy miért van ma munkanap ? Minden dolgozó mehet melóba és onnan jöhet fel, még akkor is, ha otthon nincs nete vagy ki lett banolva 130x. Nem akarom

Sianis: Helyes helyes
Mehet neki 3dmark doom timedemo meg amit akarsz 
-
Esmein
nagyúr
Megyeklenyomok pár fekvőtámaszt, hátha megnyugszom.
Szerk.: Nem jó, lenyomtam vagy 40-et de csak még idegesebb lettem, mert még ebbe is beleugattak. -
Esmein
nagyúr
Ki akartam vágni a procihűtőnek a lemezeket, mert szeretném, ha holnap délre mire hazaérek megszáradna. De nem, holnap csinálhatom, mert nem bírják ki ha bármit is csinálok. Kb 40*60-as táblát.
-
Esmein
nagyúr
Muter őrjöng, mert elővettem egy réztáblát meg egy lemezvágó ollót. Mindig ezt csinálja. Semmit nem vehetek elő mert már itt rázza az ideg. Mindjárt iszonyat mód ideges leszek.
-
Esmein
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
huszonötszázezerkétszáz forint lesz.
-
Esmein
nagyúr
Azért zártam, mert nem szeretném, ha minden filmnek külön topicja lenne, van már egy kedvenc filmes topicunk. Ha esetleg abban társalogva kiderülne, hogy nem fér el a téma, akkor woodpaul szivesen begnyitná a Batman univerzum topicot, javasoltam is. Bekeményítettünk, ez van.
-
Esmein
nagyúr
Nekem meg valószínűleg van egy pár kötőszövet-daganatom, jövő vagy azutáni héten fognak kivenni egyet szövetelemzésre. Hát mit ne mondjak nem vagyok feldobódva az ötlettől, egy 2-3 centis vágás a hátamon cca 10-12 nap mire úgy meggyógyul, hogy ráedzhetek. Nagyon ajánlom, hogy a kórházba ne akarjanak miatta befektetni, mert akkor még a diétának is lőttek.
-
Esmein
nagyúr
Dehogy talál. Csak Parci iszonyat elfoglalt, ráadásul nem is az ő dolga a motort fejleszteni, ő ezt hobbiból csinálja.
Szerintem ebben a formájában használhatatlan a jobb oldali lista. Én pl annyi topichoz szólok hozzá egy nap, hogy 2 nap alatt cserélődik a teljes listám, inkább megjegyzem a topicok címét amiket látogatok és a keresőbe bepötyögöm. -
Esmein
nagyúr
Üdvözlöm Önöket a méltán népszerű Off topic 21. részében !
Korábbi topic-ok:
OFF TOPIC 20: Bővebben: link
OFF TOPIC 19: Bővebben: link
OFF TOPIC 18: Bővebben: link
OFF TOPIC 17: Bővebben: link
OFF TOPIC 16: Bővebben: link
OFF TOPIC 15: Bővebben: link
OFF TOPIC 14: Bővebben: link
OFF TOPIC 13: Bővebben: link
OFF TOPIC 12: Bővebben: link
OFF TOPIC 11: Bővebben: link
OFF TOPIC 10: Bővebben: link
OFF TOPIC 9: Bővebben: link
OFF TOPIC 8: Bővebben: link
OFF TOPIC 7: Bővebben: link
OFF TOPIC 6: Bővebben: link
OFF TOPIC 5: Bővebben: link
OFF TOPIC 4: Bővebben: link
OFF TOPIC 3 (terminated): Bővebben: link
OFF TOPIC 3: Bővebben: link
OFF TOPIC 2: Bővebben: link
OFF TOPIC: Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amelyik engem be tud szervezni, azzal kezet fogok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)