Hirdetés
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Programozó az mehet nyáron is rövidgatya polóban

Én is szívesen lennék programozó
Erdeya: megaláztál. Ezt nehéz egykönyen elfelejteni, és megenyhülni. Bocs, sokmindent elviselek ezt az egyet nem, mert b.szarintja a csőröm. Pedig általában nem sokáig tart a haragom, de most igen.
Nem csipázom az ilyen :csak én vagyok a frankó csávó, csak az a helyes amit én annak látok embereket. Én tudom, hogy vannak ilyen emberek mint te, akik megaláznak, valahol el is fogadom , hogy kell ilyeneknek is lenni, csak épp kerülöm a társaságukat.
Midnenesetre egy ilyen értelmes, ráadásul vezető pozícióban lévő embertől elvárható lenne a mássággal szembeni tolerancia.
Pont a nem toleráns emberek miatt lesz annyi pszichikailag sérült ember is(példa kisgyerekkor - kövérek fikázása, cikizése, vagy pl. a szemüvegeseké)... Ezpedig több mint szomorú
[Szerkesztve]
Aktív témák
- S21 Dobozában 128/8
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest