Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Analóg fényképezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
tomcs
őstag
nem azt kerte senki hogy indokold meg :DDD
attol hogy mas hulye meg nem jogosit fel arra hogy te is.. lehet a veletlen osszjateka vagy mert elegge egyedi a fejed (1 emberen lattam meg) vagy nem tudom de te ragadtal meg igy az embereknel..
mindamellett twollah.. nem azert de valahogy nem ertem hogy jott elo hogy ''jobb'' holdnal.. most egy olyan ember akinek a ''nabazmeg'' tokeletesen kompatibilis a hello-val, aki akar tudja akar nem fikaz mindent, aki lamersagon es nagy arcon kivul meg soha nem mutatott semmit.. inkabb lenne holdbol 15 darab jobb lenne szerintem..
bagoly ha latod ezt gyere trefortra most azonnal!!!!!!!!
Aktív témák
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Konteó topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galax Watch 8
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest