- Házimozi belépő szinten
- Analóg fényképezés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Billentyűzetbe oltott számítógép: itt a Raspberry Pi 400
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
domedee
senior tag
Mennyit érhet most egy majdnem egy éves LG-4081B dvd-író? Semmi baja nincs, csak régi, ezeket tudja:
DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:4x/2x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x
ezt cserélném le. -
domedee
senior tag
persze, hogy többet ér, a kényeztetés meg már megvolt
, most éppen dorombol a Cica. ilyenkor már nincs szívem felkelteni, meg ált. ilyenkor tudok jobban fórumozni, dolgozgatni, éjszakai bagoly vagyok. napközben vele, éjszaka itt (bár azért nappal is idetévedgetek, morci is néha...
, ezért olvasgatom ilyenkor a PH!-t. -
domedee
senior tag
dehogy megyek, szándékozok maradni, leszek én még egyszer, úgy sok év múlva (magamat, és az antigrafomániámat ismerve, min. 3-4 év) PH! xxxxxxx
... majd eljön az is egyszer..., bár ha jobban meggondolom, ahelyett, hogy itt fórumoznék, meg tanulnám a PS-t, vagy írnám a szakdogámat, bebújhatnék a barátosném, az én cicám mellé az ágyikóba, aki itt alszik mögöttem 2 méterre 
-
domedee
senior tag
na akkor átlépnék a senior tagok közé... köszike a PH!-nak az itt eltöltött kellemes percekért

[Szerkesztve] -
domedee
senior tag
Ha jól tudom, ugye 802 db hozzászólás kell a senior tagsághoz?
bár nem vagyok ranghajhászó, de akkor mindjárt elérem...még 2
Aktív témák
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Analóg fényképezés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, most éppen dorombol a Cica. ilyenkor már nincs szívem felkelteni, meg ált. ilyenkor tudok jobban fórumozni, dolgozgatni, éjszakai bagoly vagyok. napközben vele, éjszaka itt (bár azért nappal is idetévedgetek, morci is néha...
, ezért olvasgatom ilyenkor a PH!-t.
... majd eljön az is egyszer..., bár ha jobban meggondolom, ahelyett, hogy itt fórumoznék, meg tanulnám a PS-t, vagy írnám a szakdogámat, bebújhatnék a barátosném, az én cicám mellé az ágyikóba, aki itt alszik mögöttem 2 méterre