Hirdetés
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Aktív témák
-
Medmaci
csendes tag
Elég szar kedvem van...
Az elmúlt 3 hétben minden ami jó lehetett , az összejött, ami rossz, az nem. A mai nap kezdődik egy kedves ismerős köcsögölésével, majd utána azzal, hogy bannolnak. Mi jöhet még? -
G@ben
addikt
-
Gambit
őstag
Hát jelentkezz a mensa-nál, szerintem az övék a leghivatalosabb. Pl. a műegyetemen is szoktak íratni. Bővebben: link
-
G@ben
addikt
Másik topikban OFF volt, ezért itt kérdezgetem.
Gambit: milyen IQ-teszt volt az a hivatalos? Én is megcsinálnék egyet, csak nem tudom, hogy hol lehet. -
Pópa
senior tag
Bővebben: link
Üvegházgázokkal a Mars lakhatóvá tételéért
hm.. érdekes téma.
-
anaqer
veterán
Ugye senki nem kattintgat mostanában a lokitorrent környékére...?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Eeeeez megaloller! Az új féregvariáns, amiből most kaptam egyet (valami Zafi), magyarul löki a rizsát --> már erősen kezdtem gondolkodni hogy mikor is beszéltem én ezzel a csajjal.

Szia!
Aranyos vagy, jó volt dumcsizni veled a neten!
Remélem tetszem, és szeretném ha te is küldenél képet
magadról, addig is csók: en
Csatolt állomány:
anita.image043.jpg.pif
Nagyon ötletes.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát igen. Meg akkor sosem változik hogy egy adott oldal hányas hsz-től hányasig tart. (Könnyebb megjegyezni melyikeket olvastam már.)
-
Drizzt
nagyúr
Helló! Az üllői út\ferenck körút, vagymi(ahol van az üllői úti 4-6 megálló) környékén tud valaki valami zsírállat kisújságost, ahol lehet fizetni kártyával, esetleg egy pénzfelvevő automatát a környéken meg sima újságost, vagy ugyanezeket a csepeli hév végállomásnál? Esetleg az Ecseri útnál?
-
Loretto
veterán
-
DoubleD
aktív tag
Nem lelem az azonnali kérdések óráját, no.
Ott, alul. -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Bálint még nem feküdtélle aludni? Vagy hogyhogy fenn vagy?
-
tildy
nagyúr
Mégiscsak jött milánói járat, nagy örömömre.
Párommal együtt elcsodálkoztunk azon, hogy kb. olyan meredeken emelkednek ezek a böhöm állatok mint a vitorla.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Jajj de fura. Kipróbáltam ezt a fordított hsz-rendezést, hogy ne kelljen mindig a topikok végére lapozgatni (más értelmét ugyanis nem látom)... hát, érdekes. A legjobb az lenne ha normál rendezés lenne de a topik utolsó oldalát nyitná meg a böngésző. (Sőt, akkor már ahhoz a hsz-hez menjen amit utoljára olvastam
) -
Lord Zero
addikt
hm, ha jól látom, kb 3 órája senkinek sem volt offtopic mondandója (ez önmagában gyakorlatilag szájenszfiksön)
az este leültem egy kicsit riddickezni, aztán pár perccel később gondoltam picit felállok, lazítani, miegymás
2,5 óra telt el
ez volt a pár perc (mire körülnéztem, a családban mindenki álmodott vmiről
)
és ez egy rendkívül pozitív dolog, - a mai techdemók tobzódásában, bizony mondom néktek, h a változatosság több, mint gyönyörködtető
és ez a gáma vhol közel áll ahhoz, h ezt nyújtsa
szerk: jóccaka
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
h a kérdésre válaszoljak elég

de kérdezd meg itt is: Bővebben: link
-
gLes
őstag
válasz
Old Death
üzenetére
És lásd Bővebben: link

-
Old Death
senior tag
-
gLes
őstag
Hun van ilyen topic, ahol ki lehet beszélni a tápokat?
Keresőben csak konkrét típusokat találtam, de én általánosságban szeretném 
-
Damage
senior tag
Egy kis játék történelem:
Kinek sikerül mind a 40 játékcímet kitalálnia 40 kis képrészletből? C64-től majdnem napjainkig. Nekem már megvan
-
Wildmage
senior tag
Jaaaj, már megint!

Iszonyatok ezek a Sorstalanság előzetesek a tv-ben mindenféle okos üzenettel párosítva a végén. A hócipőm tele van ezzel az egésszel. Miért nem lehet békénhagyni a témát már végre? Ne akarjanak már bennem is bűntudatot kelteni, amikor még apám sem élt akkoriban! Miliárdokat költöttek a megfilmesítésre is, ami ahogy olvastam nem túl jóra sikerült..
Bocs, hogy így kirohantam, de nagyon felidegesítettek már megint ezzel.
Most pedig köszönöm, leülök magamtól is. 
[Szerkesztve] -
törölt tag
TILDY:
Benne volt a fokuszban az a kégli, amit abban a tanyát keresek topikban mutattál, kb 2pillanatig, volt látható... -
faster
nagyúr
válasz
üzenetére
Az Artisjus begyűjti a jogdíjjakat, és elosztja a jogtulajdonosok között (ezt olvastam a honlapjukon
)
A gyakorlatban meg gondolom, leszednek bizonyos százalékot, illetve ezt a jogdíj dolgot sem értem 100%-ig, pl. egy ismerősöm zenész, és most akarnak kiadni egy CD-t, és CD-nként valami elég sokat kéne az Artisjusnak fizetnie, addig nem is engedélyezik a gyártást, szóval úgy tűnik, mindenkit lenyúlnak.
Ami a gond, hogy az Artisjus szépen egyre emelte a jogdíjakat, és hát valami különös ok folytán csökkenteni nem hajlandó. Bizonyára a százalékos részesedés lehet az oka, az Artisjus a bevételmaximalizálásban érdekelt. Ennek kéne törvényes úton limitet szabni, mert önszántából nem fog lemondani az egyházi tized beszedéséről.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ezt nem értem... nomindegy.. milyen tápról van szó?

Most pedig köszönöm, leülök magamtól is.