- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Nyugi. Az ilyen időszakok mindig el szoktak múlni. Mondjuk én már 3 éve úgy vagyok minimum, hogy addig emlékszem szeretettel a szüleim lakására, míg haza nem megyek, de velük nem nagyon van bajom. (ami van, azt nem mondanám a szemükbe, túl nagy lenne nekik a sokk, nekem a szégyenérzet utána)
Barátnőm nekem sincs, de jó barátaim vannak, habár ritkán futunk össze. Az ok? Baromira nem járok társaságba... Tudom, hogy bennem van a hiba.
Ja, és sokat segít, amikor az ember először költözik el otthonról. Én az egyetem miatt ezt 6 éve megtettem, azóta sokat változtam (nem feltétlenül előnyömre :P), és ez kellett ahhoz, hogy nyugodtan merjek szembenézni a (magam által irányított, remélem...) sorsommal - vár ez nem a jó szó.
Szóval nyugi. El fog múlni. Kezdetnek éjjel sétálj egy nagyot és szellőztesd ki a fejed.
Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eFootball
- Ford topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Formula-1
- PlayStation 5
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest