Hirdetés

Aktív témák

• anaqer
    veterán

Istenem, ez az engusz?
    Figyelitek mi megy a Doom3 topicban?:U
    Bezáratott mert warez témákról írogattak bele. Én megértem, hogy a PH egy teljesen legálisan működő oldal de ez már nevetséges amit engusz csinál!
    Szerintem addig amíg nincsenek warezoldalakra mutató linkek felesleges pattogni.
    Miért bűn az ha beszélnek arról, hogy megjelent a Doom3 warez-ben?
    Engusz úgy ''tesz'' mintha az ő játékai, szoftverei mind legálisak lenének.
    Tehát nézzük Engusz számítógépét (gondolom így van ahogy leírom majd):
    - Windows XP Pro HUN : 40k
    - Office XP Pro HUN : 72k
    - Nero 6 CD-író szoftver: 21k
    - Norton InternetSecurity 2004: 29k
    stb. st. stb.
    Még alig van pár szoftver a gépén de Engusz már 169.000Ft-ot költött! És még nem játszik semmivel!!! Na ne!:O
    Én nem azt akarom mondani, hogy mindenki warez-oljon. De mindenki tudja, hogy a warez, az illegális letöltés jelen van és nem lehet viasszaszorítani. Most mi? letartóztatnak 5-10 embert ez miatt! És akkor mi van: Magyarországon másik 3000 csinálja ugyanezt! Akkor most a warez miatt börtönbe dugják fél MÓ-t?
    Ez nevetséges! És ezt Engusz is jól tudja! Ezért idegesítő, hogy bármilyen warez szagú hozzászólásnál már pattog a feje. Már látom, hogy a listám miatt majd jön azzal, hogy ő ingyenes Op-rendszert, vírusirtót, tűzfalat, játékokat, cd-író programot, irodai csomagot használ! Persze én meg a nyárimikulás vagyok!
    Kedves engusz, nyugodtan dobjál ki a hozzászólásom miatt, engem az ilyen fenyegetésid nem hatnak meg! Sőt szerintem ezt mindenki ovodás dolognak tartja.
    ''vjannus legszívesebben bannolnálak!'' - gratulálok, most aztán jól megadtad neki!
    Hurrá! Hurrá! Hurrá!:C

Azért ezen elgondolkodhatnál egy kicsit kedves engusz!

Minden második ember csinálja (pofátlanul alacsony becslés).
    Lehet, hogy engusz is, lehet, hogy nem. Lehet, hogy én is. Lehet, hogy Te is.

Egy dolgot kellene viszont megértened - itt erről nem beszélünk. Van fórum elég, ahol ez nem tabu, szerintem nem szakad le az ég ha máshol tárgyalod ki a témát. Normális, legális társalgásra természetesen továbbra is szívesen látunk.

Aktív témák