Hirdetés
- E-book olvasók
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Hobby elektronika
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Na szóval én mit vegyek?
egy asus A7n8x deluxe e wifi már megvan.
Így egy wifis gép már lesz.
Kéne még egy wifi kari(lehet picimaci is.)
de a maradék kb 55E-nek még nincs helye... -
tildy
nagyúr
Arra akérdésre gondolok, hogy múltkor SEx ügyben senki nem írt nekem, hogy mit lenne érdemes venni:((
Bezzeg peliscannak...
Na mindegy....
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=58763&arc=f[/L] -
tildy
nagyúr
Na szépen vagyunk, bezzeg amikor én kérdeztem senki nem segített:(:O
-
tildy
nagyúr
Másfél óra múlva vizsgázom gpsből.Szurkoljatok:D
Hogy tudom megtalálni a legelső ph-s hozzászólásom? -
tildy
nagyúr
Na amerikai kaját azt ne...azzal engem kínozni lehet.Múltkor Judynál takarítottunk, tudni kell róla, hogy chicagoból származik, de a férje norvég.Nos még az amcsi pencake juharsziruppal , na az még fincsi volt, de a vacsora???Ha nem lett volna pulyka , éhenpusztulok.Volt valami kukoricas kulimász, amit melegen kellett enni, a másik köretneka színe az olyan barnás volt, de nem tudom miből készült, de abból már egy kiskanálnyi is sok volt.(Valami brőd vagy mi lehetett).
AZt hiszem maradoka fini magyar kajáknál:) -
tildy
nagyúr
Én egy 10 éves seat toledóval szemezgetek:)Kár hogy nincs rá 600 ezrem:(
-
tildy
nagyúr
Kobanya kispestről honnét indula reptér busz?Mennyire messzi van a vasutallomastol?
-
tildy
nagyúr
Jeeh es mar ma van:D
SZóval, az a lenyeg, hogy takaritottam egy helyen, es az ott kapott penzbol kihozom a kedvesem norvégiába két hétre.Persze ehhez hozzájárult egy szerencsétlen dolog is, ugyanis Tersius barátnője jött volna ki Tersiushoz, de sajna megbetegedett ...Így a párom jön, és hozzám.Együtt megyünk haza. -
tildy
nagyúr
Holnap jön a barátom, holnap jön ki a barátom:D
Jipppi, madarat lehet fogatni velem:D:C -
tildy
nagyúr
Tök durva , hogy még világos van.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Operában muxik, de explorerben nem.
Mi ez ?
Olyan , mint regen a news?
Ha igen, outlookban hogy kell beallitani? -
tildy
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Modemen kicsit lassú lesz...
-
tildy
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
THX.
-
tildy
nagyúr
Valaki segitsen ez mi?

-
tildy
nagyúr
Azért azt vedd figyelembe, hogy nem 15 hozzászóláson keresztül megy ez.Míg nálatok igen.Másrészt : az hogy ki milyen csaj hol satöbbi, szal engem spec nem érdekel, nem tudom másokat mennyire vagy hogy..Nem nekünk sem szabad, és amint látod már ez a szövegem sem egy-két soros.Talán az , hogy ki mehetne el moderátornak(akár, persze ez nem énrajtam függ sőt) talán kicsit jobban PH!-hoz kötödő téma .
Egyébként meg ha már idézel, akkor ne a neked tetsző dolgokat ragadd ki, az eredeti szöveg ez volt:
pl. ha sokszor van egymás után 1-1,5 soros hozzászólás, az már bizony chat.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Janati pliz fejjezétek ezt be.Az off-topic nem cset, amiről úgy látom nektek csak halovány ismereteitek vannak.(hát jahm a chat.hu megteszi a hatását)
A chat angol szó, és ..
Ha ezt akarjátok folytatni légyszi menjetek ircre vagy bánomisén hova...Vagy csináljatok magatoknak valahol valami fórumot....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest