Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Pendrive probléma
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
ijj,Toledo...Seat-ok sem túl megbízható fajták...én azt mondom,csak német vagy japán kocsi...a többi :(
Persze ha lenne pénzem 3-4 évente új kocsit venni,akkor persze azt vennék,ami teccik,mert az olasz/francia desing-erek a legjobbak.Imádom az Alfákat,gyönyörűek!:DD
Mielőtt még mondanátok,hogy én is mindenféle alap nélkül mondom amit mondok,el kell mondanom,hogy a faterom eléggé az autós körökben mozog,és nagyon sok márkaszervízest ismer,és mesélt már érdekes dolgokat a Renault-okról,Citroen-ekről,Seat-okról...Japán/Német kocsis történet alig volt...:U
Na de mindenkinek az tetszik ami tetszik,én tudom hogy nem fogom itt a monológjaimmal megváltani a világot,meg kötekedni sem akarok,csak leírom amit gondolok.Nem akarok senkivel vitázni,mert igazából semmi értelme.Kívánom hogy mindenki találja meg álmai kocsiját/motorját,mert akkor érzed magad a legjobban,ha olyan cuccod van,amit szerettél volna,hisz annak könyebben elnézed a hibáit!:)
Amúgy tildy,érdekes hogy az OFF topic-ban off-olsz.:DDDItt szvsz el lehet hagyni.:P
Aktív témák
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Házimozi belépő szinten
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Fotók, videók mobillal
- World of Warships
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest