Hirdetés
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
ijj,Toledo...Seat-ok sem túl megbízható fajták...én azt mondom,csak német vagy japán kocsi...a többi :(
Persze ha lenne pénzem 3-4 évente új kocsit venni,akkor persze azt vennék,ami teccik,mert az olasz/francia desing-erek a legjobbak.Imádom az Alfákat,gyönyörűek!:DD
Mielőtt még mondanátok,hogy én is mindenféle alap nélkül mondom amit mondok,el kell mondanom,hogy a faterom eléggé az autós körökben mozog,és nagyon sok márkaszervízest ismer,és mesélt már érdekes dolgokat a Renault-okról,Citroen-ekről,Seat-okról...Japán/Német kocsis történet alig volt...:U
Na de mindenkinek az tetszik ami tetszik,én tudom hogy nem fogom itt a monológjaimmal megváltani a világot,meg kötekedni sem akarok,csak leírom amit gondolok.Nem akarok senkivel vitázni,mert igazából semmi értelme.Kívánom hogy mindenki találja meg álmai kocsiját/motorját,mert akkor érzed magad a legjobban,ha olyan cuccod van,amit szerettél volna,hisz annak könyebben elnézed a hibáit!:)
Amúgy tildy,érdekes hogy az OFF topic-ban off-olsz.:DDDItt szvsz el lehet hagyni.:P
Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest