- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
atus
senior tag
-
atus
senior tag
Nektek normálisan néz ki a főoldal? Eléggé el van méretezve a hírek betűmérete...
[L]http://www.freeweb.hu/coolness/gaz_hirek.png[/L] -
atus
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
A ''jól megtömött sub'' nekem Honey&Mustard szószos, finom, ropogós zöldségekkel, és minden földi jóval teli szábvéj szenyót juttat eszembe. Annál jobb hideg kaja _nincs_ a világon.
Nagyon case sensitive vagyok, ezért mindenkit megkérnék arra, hogy az ''Atus'' sztring helyet lehetőség szerinte az ''atus''-t alkalmazzátok. Feláll a hátamon (is:D) a szőr, amikor meglátom a nagy A betűt az elején... :((( -
atus
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Érdekes dolog ez, a fényképezőgép sok lányt vonz valamiért. Lehet, hogy exhibicionizmus, vagy csak szimplán kedvelik a hosszú, vaskos objektívek látványát. ;]
Amikor bementem a pécsi Media Marktba, és egy Canon 300D-t próbálgattam, odajött hozzám két lány, hogy vállalok-e fotózást? Mert ők szeretnének magukról pár félaktot... :DDD -
atus
senior tag
Iszonyat, hogy még most is mennyire halott a fórum. Éjjel órákon át szinte senki meg se mukkant... :U
Nem csak a szmájli új, de vannak új rovatok a tag részben, mégpedig lakóhely ééééééés a várva váárt konfíííííg :Y:C
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-13700 vennék!
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest