- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Epson nyomtatók
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
Agyasima
üzenetére
Figyelj. A topikot valószínűleg azért zárták, mert már van olyan!
Például ha valakinek szülinapja van, nem nyit egy topikot, hogy ''október 43-a van és a szülinapom'', hanem bemennek kultúráltan a ''Ma van a szülinapom'' c. topikba, és oda beírják. Egy topik az összesenk.
De most jobb lenne, ha például a ''processzorok'' témakör így nézne ki:
AMD Topik X.
Intel Topik X.
És ennyi lenne benne. Ha valakinek kínja lenne, akkor írna ebbe. új topikot meg nem lehet nyitni...
Például van a másik oldalon egy olyan topik, hogy ''Az én házam, mindenki nézzen be'', és ha megbarháltad a házadat, csak oda írhatod be, külön topikot zárják.
Szal elég rugalmasan lehet itt a PH!-n topikot nyitni, de azért nem vaktába ezerrel. Jó, nem azt mondom, hogy én nem nyitottam hülye topikokat, de nem nyitottam olyant, amiből már 5000000000 darab van. Remélem, hogy érted. Gondolom azért zárták azt a topikot.
PIECE! :)
Üdv: Balu
Aktív témák
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest