- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 10
- (téma lezárva)
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD FX
- Lenovo IdeaPad notebookok
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
atus
senior tag
-
lesaux
veterán
-
KovacsUr
addikt
-
lesaux
veterán
Bash üzeni odaátról :), hogy a topic-okat a fórummotor kímélése érdekében kell zárni 2000 hsz.
körül.
És köszöni. ;] -
atus
senior tag
-
emvy
félisten
Záááárva. :)
-
F-ECT$
titán
-
Cathfaern
nagyúr
-
F-ECT$
titán
Mikor lesz OFF topic 11?
-
tildy
nagyúr
-
hungeek
senior tag
nekem sem volt szükségem a cuccokra amiket vettem SEx-ben, de hát ha szinte ingyen van :U
scanneretek van? -
tildy
nagyúr
Nyomtatót tavaly vettünk huginak és nekem is.Na igaz neki egy ősrégi moncsija van, de én majd jövőre vagy valamikor cserélek tftre, az én 1 éves 17''-es CRT-m meg idővel megkapja....Hangfal van.dvd-író még nincs, de nincs rá nagy szükségünk.
-
hungeek
senior tag
-
tildy
nagyúr
Na szóval én mit vegyek?
egy asus A7n8x deluxe e wifi már megvan.
Így egy wifis gép már lesz.
Kéne még egy wifi kari(lehet picimaci is.)
de a maradék kb 55E-nek még nincs helye... -
hungeek
senior tag
mikland-nál nekem 6 nap alatt meghozták a memómat és a scanner-t
bluefish 4 hétig váratott az alaplappal és procival
ajánlom a miklandot, tényleg nagyon gyorsak -
hungeek
senior tag
én is ezt csináltam :) ha minden összejön és a memót is eladom akkor 30k-t nyerek rajta + vadi új cuccosaim vannak :)
jah, megvana Canon LIDE50-es scannerem, nagyon jó kis gép, kicsi, lapos, minőségi :) -
Cathfaern
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Vagy szimplán venni vmit, és eladni, majd szurkolni magamnak. Ez se rossz amúgy.
-
PeliScan
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, szvsz akkor olyat vegyél, amid már van, a régi cuccokat meg add el. Pl: veszel egy ugyanolyan 120-as Seagate-t ami már van (hacsak nem azt is SEx-ben vetted), és a régit meg add el jó áron. Így lehet csak kinyerni a 60e-ből valódi pénzzé minél többet. :D
-
tildy
nagyúr
Arra akérdésre gondolok, hogy múltkor SEx ügyben senki nem írt nekem, hogy mit lenne érdemes venni:((
Bezzeg peliscannak...
Na mindegy....
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=58763&arc=f[/L] -
Cathfaern
nagyúr
-
Som@
őstag
-
PeliScan
addikt
-
tildy
nagyúr
Na szépen vagyunk, bezzeg amikor én kérdeztem senki nem segített:(:O
-
_Volkovy_
nagyúr
Ház nincs?
Vegyél egy Dragon nagytornyot. -
PeliScan
addikt
Hangfalszett mán van, scanner és nyomtató az előző évi SEx keretből szintén, UPS minek, ha jól emléxem az elmúlt 6 éveben nem lett vóna rá szüxség... hát ja... leeht h 2x512 memóra jó lenne, az végülis még talán értemes dolog is.
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Bash
őstag
A memória meg a tuner kártya sem rossz ötlet, de vehetsz mondjuk UPS-t, vagy egy jófajta hangfalszettet, vagy scannert, vagy bánomisén mit. :D A lényeg az, hogy a 60k-s keretbe beleférj.
-
PeliScan
addikt
Érdemes... 800k, .PPS > [L]http://peliscan.fpn.hu/Mediamarkt.pps[/L] :o
-
PeliScan
addikt
-
Bash
őstag
Nem keresőt mondtam, hanem árlistát. Azt sem tudom, hogy mit lehet venni SEx-ben, mire keressek? :)
-
PeliScan
addikt
Igen, ezt nézegettem én is, és nem is sokkal drágább mint a boltban. 512/400 25e, amúgy meg 22e. Lehet h ez lesz a solutin, meg egy tuner kártya. EPrsze ki tudja, h beszerezhető-e ez még 1.ig.
-
PeliScan
addikt
Itt egy jó kis underground kereső. :) Te mit vennél belőle? :) Ha tulképp semmire sincs szüxséged, és a pénzt viszont csak egy év múlva kapod vissza? ;]
[L]http://www.hummezum.hu/sexpress/index.php[/L] -
_Volkovy_
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Direkt nem akarod érteni, ugye? :D Ha lenne 60k-m, eszembe nem jutna számtech cuccra költeni. :) De, mivel Sulinetexpresszt ne madnak Skodára, így marad a RAID. :D Vagy új ideókártya... de az se kell; nagy szar ez a SEx, fölösleges és mindenkinek drága cuccokat vásároltatnak az emberekkel... csak a kereskedők járank jól, de ők nagyon.
-
Bash
őstag
Akkor vegyél valami mást. Kapjál magad elé egy SEx árlistát, aztán böngészgess, lehet találsz valami hasznosat is, ami belefér a 60k-s keretbe. :)
-
Som@
őstag
-
PeliScan
addikt
Kell a ráknak RAID, az az igazság, mert valszeg így kéne úja táp meg minden, de egyszerűen fáj a szívem a 60e-ért... tudom, tudom, de hát kapzsi disznó vagyok. :D
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
PeliScan
addikt
Háhá, ha ez így van... azért ez nagyon nem mind1. :Y Többiek, mit szóltok ehhez? :)
Tehát, 3 Samsung 120as, és 1 Seagate 120as menne RAID 0+1be? -
neduddki
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ha meg van 120-as Seagate-d, akkor veszel mgé 3 ilyet, és kész a 4es tömböd. :D
-
Bash
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
PeliScan
addikt
No igen, de pont h nem tárolásra lennének, és mivel most van egy 120as Seagate, eszem ágába' nem jutna vanni bármit is HDD fronton... de 60e mégis 60e, ha csak egy év múlva kapom is vissza. :F
-
neduddki
nagyúr
HI!
Te nem vmifele kozgaz jellegu izet tanulsz??? akkor meg minek kerdezel ijjeneket, ha meg nem akkor is meinek kerdezel ijjewjenket????:- )))))
udv
neduddki -
lesaux
veterán
Mennek együtt különbözô vinyók, csak nem érdemes vacakolni vele, mert lassú lesz. A legkisebb,
leglassabb vinyóhoz igazodik a többi.
Régebben kipróbáltam RAID 0-ban két 40-est meg egy 20-as. Lett egy tetě lassú 60-as vinyóm,
tehát mindegyikbôl csak 20-at használt. -
Som@
őstag
Hát igen... ez is egy megközelítés... :F és elég csábító is... :U viszont ott a másik oldal; napok óta írsz egy referandumot, és mivel pár napja archiváltál, nem lehet gond... aztán mégis elszáll.
Viszont mondjuk eddig semmi gondom nem volt vinyókkal... franc tudja.
[gondolom mindenki élvezi, h online tépelődök. :D]Igen. Nagyon élvezetes. Ahogy így rágodsz, tépelődsz. Mint egy döntésképtelen nő, aki nem tudja milyen ruhát vegyen fel az esti randira. :DDD
Otthonra egyáltalán biztos kell neked a RAID? :U -
neduddki
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Megorulok.
Szivat a passziansz. -
_Volkovy_
nagyúr
Én a helyedben vennék 3db 120 gigás vinyót,meg egy pár ezer forintos ide vezérlő kártyát.
A gyorsaság úgyis másodlagos ha tárolásra vannak,adatbiztonság miatt meg nem kell raid:egyszerűen ami nagyon kell,felmásolod mindhárom vinyóra,azt' csá. -
PeliScan
addikt
Hát igen... ez is egy megközelítés... :F és elég csábító is... :U viszont ott a másik oldal; napok óta írsz egy referandumot, és mivel pár napja archiváltál, nem lehet gond... aztán mégis elszáll.
Viszont mondjuk eddig semmi gondom nem volt vinyókkal... franc tudja.
[gondolom mindenki élvezi, h online tépelődök. :D] -
Panther
HÁZIGAZDA
Vegyél három ilyen vinyót. Kettőt köss gyorsítóRAIDbe, a harmadikra archiváld ami adat. Pl filmek, stb, ezeket úgyse töltöd be gyakran teljes hosszukban (:D) nem kell a nagysebesség nekik. Rendszer meg mehet a RAID-re. :)
Egyébként én inkább 2*60 +120 vennék, persze igaz hogy a 120 nem kétszerannyi pénz mint a 60... de hát döntsd el. A lényeg hogy valószínűleg nem mind a soksokGB adatnak kéne a nagy sebesség, leginkább csak a rendszernek meg programoknak.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Megoldaná a dolgot, ha pl 60e-ért hozzám vágnának 4 vinyót. :) De neeem, mert mindig csak a profit, az h ez én dolgomat megkönnyítsék, az smafu. :D
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 10
- (téma lezárva)
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Június 18-án érkezik a Hell Let Loose: Vietnam PC-re és konzolokra
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- AMD FX
- Lenovo IdeaPad notebookok
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 4000GB Gen4x4 NVMe SSD, 1 év gar 4TB!!!
- SZÉP! HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- GARANCIÁLIS LEMEZES PLAYSTATION 5 SLIM CFI-2116
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/1TB Silver
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- HIBÁTLAN Apple Watch SE 2 Midnight -2 ÉV GARANCIA - MS4906, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest