Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen széket vegyek?
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Projektor topic
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nem, nem magammal beszélgetek, csak úgy néz ki :) Ezt Bagoly reagálta még a másik topicban, ahova először offoltam be ezt a képet.
-------------------------------------------------------
a spicli, mi?;]
Így kell na, mint a régi ''szép'' időkben.....(ki is van most kormányon?).....
''Ennyit akartam elmondani. Köszönöm, leülök magamtól'' :DDD
Unfair kiszedni a képet amire reagálok.....:O
[Szerkesztve]
-------------------------
Bocsánat, de nagyon nem illett ide :) Átmentem vele az OFF TOPIC 10-be. -- KovacsUr
ok, tedd ezt is át oda légyszives!
köszönöm!
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Bocs, el kell ugranom telefonálni egyet, fel kell jelentenem egy bizonyos KovacsUr nevű moderátort. Nem ismered véletlenül? :))
Hát nem tudom, hogy ettől ki kap kedvet a bejelentéshez. Gondolom aki ezt a képet megrajzolta, az egy vagon zsét keresett... Igaz nem sok értelme van, dehát istenem...
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nem mondod... :o akkor viszont itt szociológus ösztöneim más magyarázatot súgnak. Hisz ilyen vágások egyszerűen nem alvadnak meg maguktól, ehhez segítség kell, elsősegély, mentő.
Tehát, fel is állítom a hipozézist, miszerint a karjukat felvágók nem akarnak valójában megszabadulni az életüktől, csupáncsak szeretnék közölni a környezetükkel, h gáz van. Tehát látványosan csinálják, h nagy legyen a hatás, és vmi olyan iudőben, akikor pár perc alatt jó esélük van, h rájuktaláljanak. -
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Fenét nem hatásos, csak jól kell csinálni, hosszanti és mély vágásokkal, nem felületi és keresztvégésokkal, úgy csak a pancserek nyomják; meg is mentik őket. :)
Ráadásul látványos is, mivel a hemoglobin, amiből pár gramm is képes megfesteni több hektó vizet, az ozmitikus noyomás (vérsejtek a vízben, ugye) hatására a vízbe kerülnek... szóval szép vörös lesz a víz. :o
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest