Hirdetés

Aktív témák

• marcee

addikt

Király volt a mai éjszaka: egy héte már csak egy tárgyammal foglakozok és így is csak a gyak.vez. jóindulatán múlik, hogy beveszi-e majd a faladatokat. Ma egész éljel számoltam és rajzoltam. Hajnali 4kor a kölcsön 19-es moncsi hirtelen stand-by-olt egyet, a gép szépen világított tovább, de se újraindulásnak nem volt jele, se semmi. Monitor kikapcs-bekapcs, semmi. Idegességemben esc, alt+f4, ctrl+alt+del erre újraindult (nemhogy ctrl+s-sel kezdtem volna :( de hát hüjjje vagyok meg fáradt is). 1 óra múlva újra megcsinálta... Bekapcsolt gép mellett monitort cseréltem, de persze a saját 17-esem nem viszi az 1280*1024-et 85Hz-en. Pihentetés után ment a 19-es így legalább nem veszett a melóm újra. Felbontás vissza, kikapcs, 17-es vissza, melo.
    Hatkor irány nyomtatni, illetve csak próbáltam volna. Ugyanis az egy hét utánajárással beizzított Canon BJC-5100-as (nincs hozzá WinXP-s driver, nonszen, végülis csak egy A3-as szines nyomtató, az ilyet utánadobják a népnek az utcán jártában keltében), de sikerült szerezni hozzá valami fizetőőős BJC Angel nevezetű program, amivel a win2k-s driverre beizzítható XP alá (és peccselve már nem is használ négyszeres tintamennyiséget). Na ez a tetves &>ä#Đ& program mondta azt reggel hatkor, hogy ennyit volt hajlandó ingyen nyomtatni, most pedig készítsem a (nemlétező) visa kártyámat...
    KV-cigi után sikerült a pulzusomat 200 alá tornászni, fél óra alatt sikerült is megoldást találni a problémára (meg beszedni egynémely spy/adware és még kitudja milyen bónuszt).
    Kinyomtattam. Itt vagyok az 1etemen, de a tanárbácsi nem fogad még néhány órán keresztül... Boldog vagyok.

Aktív témák