Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
marcee
addikt
Király volt a mai éjszaka: egy héte már csak egy tárgyammal foglakozok és így is csak a gyak.vez. jóindulatán múlik, hogy beveszi-e majd a faladatokat. Ma egész éljel számoltam és rajzoltam. Hajnali 4kor a kölcsön 19-es moncsi hirtelen stand-by-olt egyet, a gép szépen világított tovább, de se újraindulásnak nem volt jele, se semmi. Monitor kikapcs-bekapcs, semmi. Idegességemben esc, alt+f4, ctrl+alt+del erre újraindult (nemhogy ctrl+s-sel kezdtem volna :( de hát hüjjje vagyok meg fáradt is). 1 óra múlva újra megcsinálta... Bekapcsolt gép mellett monitort cseréltem, de persze a saját 17-esem nem viszi az 1280*1024-et 85Hz-en. Pihentetés után ment a 19-es így legalább nem veszett a melóm újra. Felbontás vissza, kikapcs, 17-es vissza, melo.
Hatkor irány nyomtatni, illetve csak próbáltam volna. Ugyanis az egy hét utánajárással beizzított Canon BJC-5100-as (nincs hozzá WinXP-s driver, nonszen, végülis csak egy A3-as szines nyomtató, az ilyet utánadobják a népnek az utcán jártában keltében), de sikerült szerezni hozzá valami fizetőőős BJC Angel nevezetű program, amivel a win2k-s driverre beizzítható XP alá (és peccselve már nem is használ négyszeres tintamennyiséget). Na ez a tetves &>ä#Đ& program mondta azt reggel hatkor, hogy ennyit volt hajlandó ingyen nyomtatni, most pedig készítsem a (nemlétező) visa kártyámat...
KV-cigi után sikerült a pulzusomat 200 alá tornászni, fél óra alatt sikerült is megoldást találni a problémára (meg beszedni egynémely spy/adware és még kitudja milyen bónuszt).
Kinyomtattam. Itt vagyok az 1etemen, de a tanárbácsi nem fogad még néhány órán keresztül... Boldog vagyok.
Aktív témák
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest