Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
''én nem a nőkkel kapcsolatos írásaidra gondoltam, hanem a férfiakkal kapcsolatosakra''
...De mivel nem vagyok nő, így férfiakkal kapcsolatos dolgokról általában nőkkel szoktam beszélni, mivel személyes tapasztalatom nincs -meg valahogy nem is vágyom rá, hogy legyen. :))
Az addig oké, hogy a vérmacsós szerep úm. ''rákényszeríti'' a férfiakat arra, hogy mindig ''kemények'' legyenek, de én nem hiszem, hogy ez valóban így is lenne -főleg egy nőneművel való kapcsolatukban. A meghűlést csak egyetlen példának említettem, s csak egy utalás volt általánosabb dolgokra -a lényeg az inkább ott volt, hogy a nők szeretnek anyáskodni az imádott férfi felett, viszont azt általában irritálja ez a viselkedés (hiszen vasmacsó), s csak bizonyos alkalmakkor ''engedi meg''... :)
''viszont félholtan sem hagyják el magukat''
Az ilyenek meg meg is érdemlik. :) De hát ugye kinek a mosdó, kinek meg e fürdőkád... :DD
Aktív témák
- Eladó 2db Intel Xeon Gold 6154 18mag/32szál 3.0GHz LGA3647
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- Amd Wraith Prism Processzor Hűtő - AM4 Teljesen Új
- Iphone 14 Pro Független 128GB & 100%-os új gyári akksi HIBÁTLAN
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest