Hirdetés
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3DMark 11 eredmények
- OLED TV topic
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Vazze! Az előbb beírt soraimat egy F5 billentyű véletlenlenyomásával sikerült eltüntetnem :) -t, mert csak lenne. Sajnos nem biztos, hogy összejön rá októberben a zseton, szóval neked kockázatos lenne megvenned. Persze valamikor, (talán karácsonyra, vagy előbb) úgyis kapnék egyet. Vagy nem. De jó lenne. De sajnos nem én döntök itthon a pénz elköltésének módjáról. Úgyhogy asszem elúszik nekem a 3 év gar :(
Hát kár. Pedig én is spájhzolnék. Nem tudom még, szüleimnek eddig nem mertem felvetni ezt az ötletet. Különben is, most egy kölcsönbe kapott TNT2 van a gépemben, és a pénzből talán egy jobb vidkártya kellene. De a vinyóm is csak 4 gigás, ami nem túl sok. ATA 33-as. Olvastam (másik topicban), hogy egy lassú vinyó eléggé visszafogja a gép teljesítményét. Akkor az én kis szígétem ezt mennyire teszi meg?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest