Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
próbáld meg átnevezni az outbox.dbx -et
[L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;299467[/L] -
up
senior tag
Valaki most esetleg? :)
-
up
senior tag
Állítólag akár elcsesződött mailbox file-ok miatt is lehet, és egy OE reinstall vagy repair megoldhatja. Ezt is eltesszük az eszköztárba! :)
[L][L]http://www.wiredseniors.com/helpingseniors/answer.asp?id=1530&c=4[/L][/L] -
robekri
addikt
Ja mondjuk elfelejtettem írni, hogy ezt XP OS-nél írta ki! Bocsesz! Akkor valszeg, hogy 2000-nél ezt írja ki a Blaster!
Na és ha felmész netre akkor mi van??
Üdv.:Robe -
up
senior tag
Blaster? Sehol sem olvastam ilyet a szindrómái között. De azért meg fogom nézni. Már máshol is előkerült. Akit érint, érdemes elolvasni ezt:
[L]http://forums.techguy.org/showthread.php?s=439787472225bfd58906818ab7691995&threadid=154832&perpage=15&pagenumber=1[/L]
Látatlanban azért nem mondanám rá, mert a többi tünet hiányzik, és van, akinek az ott hozzászólók közül nem oldotta meg a gondját a remover. De az ötlettárba mindenképp elrakom (SP4-gyel együtt), köszi szépen! :) -
tr00p3r
addikt
Blaster vírus után nézzél szét a gépen. ajánlom a Sophos-t, de szedd le az új ide fájlokat is hozzá.
ugyan ilyen gondom volt 2 hete. tapasztalatból beszélek! -
up
senior tag
Sziasztok!
Ismerős gépén (Win2k sp3) ilyet mond az Outlook Express új levél ill. válasz írásakor:
There was an error opening this message. There is not enough memory.
Persze nem fut tonnányi processz mellette. Nem is mindig lép fel. Lehet, hogy el kell mennem megnézni, de addig is próbálok minden lehetséges infót összegyűjteni. A neten eddig érdemit nem találtam, gondoltam, hátha valaki már találkozott ezzel... szóval várom az ötleteket, sürgős lenne!
köszi
up
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest