Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
válasz
BoscoD55
üzenetére
A 10-20 nekem városi fotózáshoz, épületekhez kell főleg. Tájképekhez meg saját tapasztalatom szerint sokminden jó lehet (még fix 50-est is vígan elhasználok tájképhez, DX vázra rakva, vagy akár 200mm is jó lehet egy-egy tájképhez), ott nincs annyira megkötve az ember keze, mint városban.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
BoscoD55
üzenetére
Oké, nincsen VR, de cserébe van fix 4, szóval ezt még bátran tudnám használni egy TC-vel is akár...
Sajnos még soha nem fotóztam ezzel a Nikon lencsével, és nem tudom mennyire látnám hátránynak azt, hogy nincs benne VR. Én nem hinném, hogy akkora visszatartó erő lenne..A VR jelenthet 3-4 FÉ-et. A f/4 az általában előforduló 5.6 helyett 1 FÉ. Gyorsan mozgó témáknál viszont a VR nem sokat ér. Meg akkor sincs semmi jelentősége a VR meglétének, ha úgyis állványról fotózunk.
-
Ba cy lus
addikt
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy a Nikon AF-S 18-55-ös obimmal készült képek jobb oldala-széle felé sokkal puhább, életlenebb, mint az ellentétes oldalon, tehát aszimmetrikus. Egyébként egy Nikon 18-70-nél is ugyanez van. Több géppel próbáltam, az obik jellemzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest