- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
Értem. ha gondolod odaadom neked 8ezerért. (ezt értem arra hogy nem adom el. így is itt van 20éve
) mindkét védősapkája, bőrtokja megvan, szép állapotban(azóta pár karcot felfedeztem, de szerintem nehéz lenne jobbat találni. de ne sértődj meg ha ez ilyen marketingesen hangzott. csak gondoltam megkérdem. köszönöm segtséged.
egyébként exa-gépek miért jók(bocsi a bugyuta kérdésért)
-
Kleroo
veterán
sziasztok! nem tudom mennyire vágtémába, de van egy Carl Zeiss Jena 4/20 minimum 25éves optikám, amit még nagypapámtól "örököltem" én el szeretném adni, hátha valakinek jool jön, csak nem tudom mennyit ér,. (új állapotban van)
még google-n sem tudom megtalálni hogy mi ez
http://prohardver.hu/apro/carl_zeiss_optika_p3d-2_fenykepezo/hsz_1-50.html
itt egy link ahol árulom. valaki segítene? nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest