Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Hajaj! Én most szerintem nagyon jó tanácsot adok neked. Cserélhető optikás géppel ne kezdj bele, mert:
1. az említett célra nagyon drága, spéci felszerelés kell, ami több 100e Ft. Fél milla alatt nem áll meg.
2. a hozzászólásaidból kiderül az is, hogy nem igazán értesz a fényképezőgépekhez.
3. azt a fényképezőgépet nagyon alaposan be kell állítani, hogy jó képeket kapjon az ember olyan fényviszonyok mellett.Minden más esetben csak szarból építesz várat, úgyhogy én szerintem bele se kezdj... ha nincs 1 millád felszerelésre + még egy fél egy nagyon jó tanfolyamra.
Van még egy kivétel: menj közel...
Ez a srác már fotózgatott ilyen helyen: sztyui2. Kérdezd meg priviben.
-
ottkar
addikt
Inkább nagyobb maximális gyújtótávolságra!.Ha távolabbi témákat akar "közelhozni" félénk állatokat madarakat fényképezni akkor kiterjeszti a zoomot a nagyobb gyújtótávolságok felé.Pld a 18-55 alapoptika mellé vesz egy 70-300-as zoomot.Attól is függ hogy mennyit akar költeni, vehet Sigmát Tamront ami 30 ezer körül van de nyilván nincs olyan tudása jósága mint egy 200 ezres optikának.
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest