Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
tony_snow #25194 üzenetére
Ez egy ilyen dolog.
Én először a Tokina 11-16-től váltam meg, mert azt hittem, hogy mégsem kell nekem, aztán vásárolhattam vissza. Igaz időközben kijött a DX 2, és olcsón hozzá tudtam jutni, így végül jól jártam vele. Aztán megbántam azt is, hogy megváltam a 35 1.8G-től. Gondoltam nem fogom használni a Tamron 17-50 mellett, ami igaz is volt, de aztán jött az FX, amire szintén remekül használható ez az optika, annak ellenére, hogy DX-re van kitalálva.Ezeket követően mindig azt tanácsolom mindenkinek, hogy aludjon jó párat rá, mielőtt elad valamit, mert nincs idegesítőbb annál, mint visszavásárolni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- Fujifilm Instax Mini 99 Black instant kamera szett
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobd fel a gamer világod a GIGABYTE GeForce RTX 3060-nal! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest