Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
''Ja és ha jól emlékszem, a telékből is csak az Mk II-esek fehérenk, de ebben most nem vagyok biztos.''
''Biztos vagyok benne, hogy láttam fekete Mk I-es L-es telét, meg is találtam, de az nem zoom hanem fix 200 F2.8L ''
Ezzel igen ara utalsz azért fehér a canon hogy kiemelkedjen ( feltünési viszketegség ) , és mkI fekete mk II fehér és mondom ilyen nincs , ''nem nem vagyok biztos.'' -kétely- ! , tehát én végig olvastam csak anynit kellene mondanod tényleg nincs semmi mást..
szerk : kiemeltem ,,,
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- YouTube
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest