- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
ThufirHawat #1059 üzenetére
igen, erre gondoltam én is, köszi a figyelmeztetést (tényleg én is hajlmaos lennék erre). vasárnap is igyekszem majd a kereteim között maradni: EF 50/1.8 és 1db gyors közepes tele + adapter.
kérdés: a 20D-hez való törőékes mattüveg az hogy néz ki? a őartial metering és az AF bütykök azon is rajta vannak? van valami hátránya, ha feltetetek egy olyat? egyáltalán mennyiért cserélik?
ja és egyébként én sokkal többet hajlamos lennék kiadni a feelingért... az a 125/2.5-ös voigtländer még mindig nagyon baxxa a csőrömet
csak hát már az első bid $499
-
tbs
addikt
válasz
Van még K-s maradványod..? Tárgyalhatunk róla esetleg. Úgyis le kéne ugranom Csákvárra megtekinteni az új szomszédainkat...
Sok obi téma: hát nálam a múlt halmozódik. M42-k "dögivel" (10+), pár Ks (~5), meg egyebek (7-8db). 2-3 van csak rendszeres használtban, tényleg adogatni kellene el párat, de mindhez van valami jó emlék...
Ja az M42-k többsége a rokoni körből hullott alá még az első fotózós fellángolásom alatt 15+ éve...
#1063, Thufir: Hát, fényerős fixekre utazom, tényleg nem szeretem a zúmosakat. Valahogy mindig a 2 végállásban landolnak...
-
Hydra SR
addikt
válasz
Jaja, ismerős a helyzet bár még nem tartok itt, talán még időben kapcsoltam. 7db M42-esem van, ebből úgy 3-nak nem sok hasznát veszem, nem használom ki pedig ebből 2 nagyon is jó obi. Elhatároztam nemrég én is, hogy most már egy ideig csak abból veszek jobbat/AF-eset amim most van mert mindenem összegyűlt ami kell csak gyengék, már csak ugyanezeket cserélném jobban használhatóra. Kivéve a vakut, az nincs semmilyen (kivéve a beépített
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Humble 'Xbox Game Studios' Bundle (PC)
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest