Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ezért jobb FF-be a a 15-30, ezért nem vinyettál annyira és ezért nem döntöttem rosszul!
Kimondtad a frankót, eszembe nem jutott hirtelen az FF és a cropos gépek közti különbség. Bár jómagam is leginkbáb cropos gépet használokk de szeretnék majd 5D-t, ha lesz hozzá elég pénz.Idézek egy régebbi HSZ-t, amit nekem címeztek:
"Dtomi
(senior tag)És akkor a tokina 12-24 et még még nem is nézted??? Szerintem az a legjobb ha csak nem a minél nagyobb látószög számít akkor a 10-20"Erre ez volt a reakcióm:
"Damage
(senior tag)
Nem a minél nagyobb látószög, sőőőt!
Mondj pár érvet a Tokina mellett a Sigma 10-20EX, 15-30EX, 17-35EX-szel szemben!"Vagyis egyértelműen nem olyan fontos nekem jelen esetben (főleg táncot fényképeznék teremben és nem egyszerre egy párt) a minél nagyobb látószög, mert ez esetben inkább torz lenne a kép. a 15mm bőven jó eredményt hozna. Jó lenne a kitobi 18-as vége is, ha normális lenne a képminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest