Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ezért jobb FF-be a a 15-30, ezért nem vinyettál annyira és ezért nem döntöttem rosszul!
Kimondtad a frankót, eszembe nem jutott hirtelen az FF és a cropos gépek közti különbség. Bár jómagam is leginkbáb cropos gépet használokk de szeretnék majd 5D-t, ha lesz hozzá elég pénz.Idézek egy régebbi HSZ-t, amit nekem címeztek:
"Dtomi
(senior tag)És akkor a tokina 12-24 et még még nem is nézted??? Szerintem az a legjobb ha csak nem a minél nagyobb látószög számít akkor a 10-20"Erre ez volt a reakcióm:
"Damage
(senior tag)
Nem a minél nagyobb látószög, sőőőt!
Mondj pár érvet a Tokina mellett a Sigma 10-20EX, 15-30EX, 17-35EX-szel szemben!"Vagyis egyértelműen nem olyan fontos nekem jelen esetben (főleg táncot fényképeznék teremben és nem egyszerre egy párt) a minél nagyobb látószög, mert ez esetben inkább torz lenne a kép. a 15mm bőven jó eredményt hozna. Jó lenne a kitobi 18-as vége is, ha normális lenne a képminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest