Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurMiller
senior tag
Igen, szerintem is fantasztikus darab, szeretem is nagyon.
Ami a riporterkedést illeti, más a munkám. Nekem ez csak hobbi. Jó drága
Persze, ennek ellenére, szívesen fotózok bármit, ha időm engedi. Pl. kifejezetten élvezném, ha mondjuk profi fotós mellett kattogtathatnék egy ideig, ugyanazt fotózni mint ő.
Egyébként tegnap szörnyűlködtek is a fotózáson a hivatásos srácok, mi a sz@rnak ilyen felszerelés nekem, ha csak ''játszok vele''
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze, ennek ellenére, szívesen fotózok bármit, ha időm engedi. Pl. kifejezetten élvezném, ha mondjuk profi fotós mellett kattogtathatnék egy ideig, ugyanazt fotózni mint ő.