- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
johnjohn
üzenetére
asszem az újabb verzió fejlettebb bevonatokat kapott, más különbség nincs, az LD tag is megvan mindkettőben, a CA se változott. ezért az árért szerintem nagyon jó vétel, a tesztek meg fórumok alapján sokkal rosszabbra számítottam, kb arra voltam felkészülve hogy 200 fölött egyáltalán nem lehet majd használni, de nem ez az igazság. a minősége bőven elég annak, aki ennyit tud/akar megfizetni. és azért amilyen képminőségre dslr fronton azt mondják hogy használhatatlanul rossz, az sok kompaktnál álomnak is túl szép, még a felsőbb kategóriánál is, főleg a tele részen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest