Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Közben megjött a Tamron 17-50, a szállítással semmi gond nem volt, eddig nagyon bejön! :) :)
    Tényleg más kategória mint a kitobi (18-55 IS) már felépítésre is, eleinte kicsit szokatlan is volt hogy nehezebb vele a váz, de az ilyen dolgokat szívesen hajlandó vagyok megszokni :)

    Eddig kb 70 képet lőttem vele még kizárólag fókusztesztelés céljából, mivel optikailag amúgy is tudom hogy mit várhatok tőle, :) + mikorra hazaértem már versenyt futottam az idővel akarom mondani a naplementével... :D

    Nagyrészt 2.8, és 3.2-es rekesszel fotóztam, és 50 mm-en hogy jobban kiderüljön mi a helyzet (+ állvény, tükörfelcsapás) eddig úgy tűnik hogy téveszt párszor, de még elfogadható mértékben, kb mint a kitobi (nálam) de ugye ott magasabb a legalacsonyabb rekeszérték is, szóval eddig úgy tűnik ebbe is jobb a Tamron vagy legalábbis nem rosszabb, és lehet jobb fényben még javulni fog az arány.

    Bár elkiabálni nem akarom még, átküldtem a képeket agy barátomnak akinek jobb szeme van hozzá és kívülállóként kritikusabb is, emellett hétvégén normál nappali fényben majd alávetem egy alaposabb tesztnek is. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák