- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Remekelek28 #14438 üzenetére
Nincs mit. Sejtettem, hogy nem nagyon válnak majd be ezek a módszerek, viszont a Canon nyomtatónk -aminél működik a szoftveres megoldás- szintén 10-15 éves.
Nyomtató választásnál az elsődleges szempontok közé tartozik a patron ára és kapacitása.
Ha elég a monokróm nyomtatás, akkor a lézernyomtató a leggazdaságosabb (persze nem mindig), de színes nyomtatáshoz is tudok olyan tintasugarast ajánlani, ami nagyon jó minőségben nyomtat és az utángyárott patronok csak pár 100 Ft-ba kerülnek hozzá.
Ha szeretsz barkácsolni, akkor akár magad is töltheted a patronokat. Általában kicsit macerás, ugyanakkor olcsó. -
kuyarashi
őstag
válasz
Remekelek28 #14436 üzenetére
Ezt én is láttam, de ez tök más. Lexmarkhoz szerintem nincs ilyen szoftver. Más megoldások léteznek. Ha ez nem, akkor esetleg a Youtube videóban bemutatott elhárás' jöhet szóba. Bár ezt hagynám utoljára.
Egyébként mi a nyomtató pontos típus? Lexmark Z640? Mi a patronok típusa?
-
kuyarashi
őstag
válasz
Remekelek28 #14434 üzenetére
Több, mint valószínű, hogy az utángyártott patron miatt lehet. Ha valóban teli vannak a tartályok, talán a legjobb megoldás, ha reseteled őket. Például a Canon tintasugarasakhoz egy ipTool nevű programot írtak, amivel ez kivitelezhető, de minden márkán/típuson belül megvannak a módszerek a szint 100%-osra állítására (vagy kiiktatására).
A Google felsorakoztat jó pár lehetséges megoldást. Vannak videók, de ott az Ebay-es általános leírás is. Nem kerestem rá konkrét típusra, de próbálgasd a leírásokat. -
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28 #14430 üzenetére
Szerintetek az létezhet,hogy az utángyártott patront nem jelzi fullosnak a gépemen a nyomtató programja? A német azt irta,hogy ez miatt látszódik csak negyedéig a töltöttség.Félek,hogy ezt a negyedet lehasznlja,utána még hiába van a patronba,már üresnek érzékeli a rendszer.. Ez igy működik?
Kétlem,hogy tisztitási gondja lenne.There should be Nr. 26/27 on the label. Please clean the are of contact and the printhead systematic with a wet cloth, to remove the dirt, such as finger-prints or ink-leftovers. Try to activate the cartridge once again, as well as the "printhead-cleaning" function. (Did you remove the protecting film completely?) The level indicator isn't working properly for some Printer-models. The ink-cartridges should work accurate despite of the advice. The level indicator only works for Lexmark with original cartridges. If your printer isn't printing with the alternative cartridges, you can change them of course. Please send us feedback in this case. We apologize for this and any inconvenience it might cause. If you have further questions please do not hesitate to contact us. Best regards Mit freundlichen Grüßen Ihr Tintendiscount Markus Börngen"
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #14402 üzenetére
Szia
Én egy Canon MX925-öt használok, amibe 550 és 551 számozású patronok kellenek.
Külön színek, összesen 5, ami a cyan, magenta, yellow szineken kívül még tartalmaz black és pigment black színeket.Pontosan ilyen okból kifolyólag cseréltem (egye a pillanatnyilag általam ismert legolcsóbb patront, no meg volt is itthon belőle), illetve kukáztam a régi MG5450-emet, ami B200-al kivonult a történelemből. (fejhiba)
Két olyan nyomtatót találtam (igaz, voltak egyéb kritériumok is, pl disc print), ami ezeket a patronokat használja még, de a másik (tipusra már nem emlékszem) elég negatív visszajelzéseket kapott. (Túl gyakori fej ill görgőtisztítás, vagy inicializálás, nyomtatás előtt)
Amennyiben megfelel az utángyártott minőség, ami papíron és lemezfelületen kifejezetten jó, úgy ilyen árakkal számolj:
Black Dragon
Neked is ugyanezt ajánlom, ha a fenntartási költség a szempont.
Másfelől, régen a HP nyomtatók tintapatronja, egybe volt szerelve a fejjel (nyomtatófej a tintapatronba volt szerelve). Ennek vannak jó oldalai is, ugyanakkor ár szempontjából, nem annyira kedvező. De lehet, ma már nem is így van. -
atala
addikt
válasz
Remekelek28 #14409 üzenetére
A hozzászólásomban ott van a nyomtatók típusai. A linken is ott van melyik nyomtatóba való. Ezek Epson nyomtatók.
-
atala
addikt
válasz
Remekelek28 #14406 üzenetére
Komolyan mondom ezért érdemes ide járni. Jól lehet szórakozni.
Évente 10 oldalt nyomtatsz, és mégis a legolcsóbb patront keresed.
Ha ilyen keveset nyomtatsz, akkor amúgy se vegyél tintásat, mert csak be fog száradni.
...és most meg ne kérdezd, hogy melyik az a lézeres amihez a legolcsóbb a toner. -
atala
addikt
válasz
Remekelek28 #14404 üzenetére
Kb annyi neked is utána nézni mint nekem.
Miért várod el, hogy a sült galamb bele repüljön a szádba?
Felsoroltam vagy 5 típust. Nézd meg melyik mennyibe kerül. -
ocscsaba
tag
válasz
Remekelek28 #14404 üzenetére
Canon Ib4050 színes nyomtatóval kb. 12 Ft 1 oldal eredeti tintapatronnal. Ez a típus még 2 oldalas nyomtatásra is képes. 1 éves kőkemény használatot kibír. Persze a mai mérnökök feladata, hogy az általuk kifejlesztett nyomtató 366 nap után beadja a kulcsot. Sajnos a dolog így van kitalálva.
-
atala
addikt
válasz
Remekelek28 #14402 üzenetére
-
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28 #14400 üzenetére
Na találtam hozá win7 drivert és elfogadta.. nyomtatna is,a szineset üresnek jelzi,a feketét egy szer félig jelzi,egyszer kiirja,hogy hamarosan kifogyik,de szerintem a 10 év alatt beleszáradt,igy rendelek újat..
Ez szerintetek jó és jó áron van? inkább csak fekete szövegeket nyomtatnék..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest