- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffa 2843
Ármester
hy all!
kéne egy kis segitség, van egy HP PSC 2355-ös multifunk. készülékem és az a baja hogy nem akar szineset nyomtatni, eddig jo volt, ma bekapcsolom és semmi
plz help ha valakinek volt már ijen lécci segitsen vagy esetleg hol találok hozzá letöltjetö PDF manualt...#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #152 üzenetére
Erre gondoltál? [link] Vagy ha nem ez kell, akkor innen válogathatsz [link] Amúgy gugli mindannyiunk barátja!
[Szerkesztve]''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #154 üzenetére
A kereső többi linkje se mond semmit? Amúgy a probléma sajna nem ismerős. Egyik napról a másikra nem nyomtat színeket? A gépeden változott valami, amihez esetleg köthető ez a hiba? Angolnyelvű pdf fájl is jó lenne? Ezen az oldalon [link] pl. van egy.
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #156 üzenetére
Leginkább hardveresre. Pl. nem volt patroncsere, vagy hosszú ideig nem nyomtattál vele, oszt valamelyik tinta megrökönyödött?
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #158 üzenetére
Mennyi ideig nem használtad? Mondjuk a tinta általában nem a patronba szokott beleszáradni, hanem a nyomtatófejbe (fúvókákba). Azt próbáltad tisztítani?
-
jaffa 2843
Ármester
kiszedtem a patront és megnéztem jön belöle a tinta mint állat ugyhogy lehet windows reinstall kell vagy nemtom... esetleg valami reset gomb vagy mittomén a nyomtaton nincs?
amugy kb 1 hete használtam utoljára...
[Szerkesztve]#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Wajk
addikt
válasz jaffa 2843 #160 üzenetére
az nem lehet, hogy grayscale van bekapcsolva igaz?
a színes tintát használtad 1 hete utóljára? mert akkor sztem nem szárídhatott be.
esetleg egy driver reinstallt azt nyomathatsz.iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #160 üzenetére
Ja, szerintem se valószínű, hogy egy hét alatt beszáradt a tinta a fejbe. Egyébként ennél a típusnál a nyomtatófej a patronnal egybe van vagy külön? (HP-t nem ismerem.)
-
ANT
addikt
válasz pingvin10 #142 üzenetére
Nekünk a cégnél vannak lézerprinterek. Ha a lap közepén gyengébben nyomtat, akkor kifogyóban van a festékpor. Próbáld meg kiszedni a tonert, rázogasd vagy ütögesd meg, bár ha kifogyóban van, akkor ez nem sokat segít. Mióta nem veszi be a papírt? A tonercsere óta? A tonerben nagyon finom festékpor van. Házilag utántölteni elég gusztustalan meló (úgy nézel ki utána, mint a szenesember). Szerintem jó az utántöltött is, de ne saját magad töltsd, hanem vidd el, ahol foglalkoznak ilyesmivel.
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #165 üzenetére
Amit Wajk kolléga javasolt, azt tényleg kipróbálhatnad (mármint a driver reinstall-t) Nekem egyszer a szkenner hülyült meg, csinált mindenfélét (már amikor a rendszer felismerte!), és azon is csak a reinstall segített.
-
Gobe71
csendes tag
Hello,
Van egy Kyocera FS-1700-as nyomtato es az csipi be
a lapot ott ahol felul van egy fenyes femhenger es alatta egy
gumihenger. Szetszedtem a nyomtatot es nem igazan lattom az okat, hogy
miert csipi be a lapot mert ha kezzel tekerem a fogas kerekeket akkor
kezzel at tudom tekerni a papirt. Tudtok adni valami jo tippet, hogy mit probaljak ki?
Udv.Gobe
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #167 üzenetére
És milyen adathordozóról nyomtatnál? Kártyaolvasón keresztül vagy fényképezőgépről stb.? Fénymásolással vannak színek? Nem igazán vágom az ilyen kütyüket!
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #167 üzenetére
Ja, még valami! A #155-be belinkelt oldalról nem szedted le az angol nyelvű pdf-et? Hátha abból ki lehetne csipegetni valamit!
-
donsergiooo
senior tag
cs!
Sztetetk mennyit ér, használtan a HP 1012-es nyomtató? ..kérek véleményeket, jah és ha tapasztalatotok is van ezzel kapcsolatban akkor egy Pü vel +dobhatok!
Thx!ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
One79
csendes tag
Szia!
Nem vagyok nagy guru, de szerintem a nyomtató legelősször is a tálcából való papír felhúzáskor szokta meggyűrni a papírt vagy esetleg ferdén behúzni és akkor később már a helyesen működő alkatrészek is csúnya dolgokat tudnak művelni a papírral. A fényes henger a dob lesz, de azt nem hiszem, hogy az csípné be neked a papírt, de a gumihenger már annál inkább csinálhat ilyeneket. Pl ha valahol nagyno koszos (papírporos, festékporos), akkor nem tudja rendesen továbbítani a papírt és a tisztább részén meg rendesen tudja továbbítani így itt is ferdén húzza be és ismét jön a gyűrödés.
Görgőket tisztogasd meg egy kicsit és szabadkézzel ne nagyon nyulkálj sem a gumi görgőkhöz, sem a dobhoz mert az árt nekik.
Remélem tudtam neked valamit segíteni!
ÜdvNe makacskodj, forogj együtt a földdel.
-
jaffa 2843
Ármester
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #173 üzenetére
Csak nehogy valami iszonyatos összeget kérjenek érte! A printerek elég hálátlan jószágok, nem túl gazdaságos a javíttatásuk. Na, azé' sok sikert!
-
jaffa 2843
Ármester
bazz ha ujat veszek azis 40 rugó baze... de hát a k*va annyát ha fél/1év alatt bedöglik. vagy veszek bele eredeti patront és megnézzem ugy? hátha a fej szart be
a HP 520asom már vagy 8 éves és kitünöen müködik...................
[Szerkesztve]#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #175 üzenetére
Figy, anno miko' én is nyomtatót vettem, sokáig tököltem, hogy milyen típus is legyen?Még internetes boltokat is felhívtam telefonon, hogy mit ajánlanak. Egyöntetű volt a véleményük, hogy a legjobb vétel a Canon tintasugaras printer (gazdaságossági meg egyéb szempontból is) Ezt ajánlották a tonerekkel, patronokkal foglalkozó kereskedők is! Megvettem a Canon cuccot, és nem bántam meg! Hónapokra elfelejthetem, akkor se szárad bele a tinta, pedig utángyártott patronokat veszek bele, a patronok darabja br. 300 Ft alatt van.
Jó, tudom ez is elromolhat, de megy már másfél éve, és ennyi idő alatt szvsz köröket vert bármilyen típusra (üzemeltetési költség stb.)
Ja, és a környezetemben is mindenki Canon nyomtatót használ, nagy megelégedésre!
-
ANT
addikt
válasz jaffa 2843 #177 üzenetére
Canon S820, de szerintem ez a típus már kifutott széria. De vannak újabbak is, sztem azok is vannak olyan jók. Amúgy 6 patronos (1 fekete + 3 színes + 2 fotó).
-
GameSpy
tag
Hy!
Van egy Hp PSC 2355-ös nyomtatóm! A szines tinta tök új benne néhány hetes alig nyomtattunk vele, de nem is ez a lényeg hanem ha a számítógép élkül próbálom használni akkor kiírja hogy rossz tipusú patron van benne.... de ha a gépről vagy a gép segítségével nyomtatok akkor meg megy! Nem tudom mi lehet a probléma!! -
marsall
csendes tag
Szia Mindenkinek.
Nemrégen vettem 1 Canon MP150-es multifunkciós nyomtatót. Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e a patronjaihoz (40,41 fekete 50,51 szines) valamilyen utántöltő készlet! Aki tud ilyesmiről legyen szives és segítsen.
Légyszi ne ide a fórumba írjatok, mert nagyon kevés időm van átböngészni, ha megoldható az antosgyula@yahoo.co.uk e-m@il címre küldjétek a tippeket!
Előre is thx!
Bye Mindenkinek! -
Chili7
őstag
HP psc 2355- ös nyomtató ''rákényszeríthető'', hogy kétoldalasan nyomtasson?
Más egyéb nyomtató? -
HpTomi
csendes tag
válasz jaffa 2843 #152 üzenetére
Manual: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?lc=en&cc=hu&dlc=hu&product=422000&lang=hu&man_lang=hu
Drivers: http://h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h_lang=hu&h_cc=hu&cc=hu&h_page=hpcom&lang=hu&h_client=S-A-R205-1&h_pagetype=s-002&h_query=2355&submit.x=9&submit.y=8 -
sanyez
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy multifunkciós nyomtatót venni 30e forintig. Egyáltalán nem ismerem a nyomtatók világát, tehát ajánlásban szeretném a segítségeteket kérni.
Hogy tintasugaras vagy lézeres nekem mindegy, igazából azt se nagyon tudom mi a külömbség. Amit tudjon: A3-t, fotót,színes eket is tudjon, ja és persze könnyen kezelhető és megbízható legyen. Ha vki esetleg tud nekem ebben segíteni azt nagyon megköszönnémSegíts magadon, az Isten is megsegít :D
-
ISZOLE
senior tag
Mennyit lehet nyomtatni a Canon IP5200-as nyomtatóval egy készlet patronnal a valóságban? (A gyári 250 db körüli 10x15-ös adat az egyetlen amit a neten találtam.)
Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
Tosee
őstag
Hello!
Nyomtatót szeretnék venni, ki is néztem egyet Epson DX3800 /multifunkciós/. 19990 Ft.
A vélemények és tapasztalatok érdekelnének.
Amiért ezt választottam: színenként cserélhetők a patronok, van hozzá utángyártott patron, leginkább DVD borító néha szkennelésre + egyéb szöveg nyomtatására használnám.
[Szerkesztve]A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
woodysu
csendes tag
hogyan kell reszetelni a patront? van egy Hp 3820 nyomtatom, s nem ismeri fel a szines patront (hp c6578d) s nem akar nyomtatni meg feketeval sem... lett toltve, csak a agyak a boltban nem reseteltek s 2 nap mulkodes utan kiirta hogy nem kompatibilis a szines patron...
-
vargaimre
csendes tag
Hello!
Nekem már 6 éve üzemel egy Hp Deskjet 1120C tintasugarsa nyomtató (A3).
Nagyon megvagyok vele elégedve.
Én munkára használom, így 2 havonta sajnos patront kell cserélni, olyan sokat nyomtatok.
A patronok nem olcsó hozzá. (fekete kb. 7e, színes kb. 8,5e)
30e forintból A3-t csak használtat tudsz venni. Minimum 80e egy jó A3 tintasugaras.
Lézer nyomtatók jobbak, de még drágábbak. -
FaTHI
őstag
Help! Cannon Ip3000--m nem adagolja a feketét,valszinü beszáradt a fej(Kivettem a patront ,és ahol adagolja semmi fekete maszat vagy vmi).Mit lehet tenni hogy ujra működjön???
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Van egy CANON I250 típusú nyomtatóm, de nem hajlandó rendesen nyomtatni. Vettem bele eredeti patronokat, /buktam 6000/ mert egy illetó azt állította, hogy mivel én utángyártott patronokat használlok, ezért van a hiba, és időnként átt kell mosatni eredetivel. Hát nem jött össze. Áztattam a nyomtatófejet /kb. 15 percig/ langyos vízben, /jött is belőle az anyag/ majd megtörölgettem, beleraktam a patronokat és semmi. Próbálkoztam szoftveresen is tisztítani, + nyomtatgattam vele de hiába a fekete az abszolút olvashatatlan. Szinte csak a sötétkék megy rendesen.
Azóta már vettem egy másikat, csak érdekelne, hogy megéri-e vele bajlódni, mert lenne aki elvinné.A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
ANT
addikt
Kollégámnak is volt ilyen problémája (asszem) Canon i865-tel, csak a fekete nem ment. Ez szvsz nyomtatófej-hiba lesz! Nemigen éri meg a javíttatása (anno kb. másfél nyomtató ára volt). Néha célszerű csak szürkeárnyalatos oldalakat nyomtatni, éppen az ilyen hibák elkerülésére!
(Az, hogy utángyártott patron miatt nem nyomtat ----> MARHASÁG! )''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Woid
tag
HP3920 6 hónapos. Első lapot szépen nyomtatja, a másodikat már nem, csíkos, vagy minden második sor hiányzik, fekete patronnál. Szinesnél első lap zöld, második szintén hiányos, fakó, alig látható. Viszont ha 2 nyomtatás között várok egy percet akkor rendben van fekete patronnál, szinesnél ugyanúgy zöld. Némi kék is van, piros szin egyáltalán semmi. A patronból viszont jön a piros tinta rendesen a zsepire... Vettem új patront is, semmi változás. Ötlet? Szerintem a nyomtató elhasalt de nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest