Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fledermaus
csendes tag
Akciósan kapható most Brother márkájú lézernyomtató. Tud róla valaki valami jót vagy rosszat?
-
gabor128
aktív tag
Akkor lenne még 1 kérdésem, hogy Bp-en hol lehet HP tintás nyomtatóhoz patront találni?
A nyomtató típusa 3650, a patron ami meg kéne bele c8728, asszem.
a lényeg az, hogy régebben bárhol lehetett kapni, de most már a Mistral-ban sincs.
Tud vki segíteni? vagy googlizzak? -
tothbe
addikt
elvileg univerzális az adaptere.
tápellátási igény
Bemeneti feszültség 100 – 240 V~ (±10%), 50/60 Hz (±3 Hz)
tápegység típusa
Univerzális külso tápegység
energiafogyasztás
< maximum 2 W (kikapcsolva), maximum 80 W (nyomtatás közben)
Tehát elvben bármilyen hp nyomihoz, ami külsö tápos, ugyanazt a tápot kapod. -
piqla
őstag
Hat en probaltam neten keresni adapter es tapkabelt a hp business inkjett 1100-hoz, de sehol nem talaltam
-
Mimoid
csendes tag
válasz
Winner_hun #589 üzenetére
Igen, kinyomtatta
-
Winner_hun
félisten
Nekem csak akkor folyt a patronból a tinta amikor túl sokat töltöttem bele (1. töltésem
) ha ésszel rakja bele a tintát nem fog folyni.
Az utántöltőkészletekben leírt mennyiséget kell beletölteni és akkor minden rendben lesz, mivel azok jóval a megengedett érték alatti mennyiséget javasolják, legalább is nálam (3 vagy 4 ml tintát mond az én patronomba) én meg 6-ot simán beleteszek és vigyorogva működik a patron és a nyomtató -
szeva000
addikt
Én az MP530-ban éppen most az este nyomtam bele a 9. töltőkészletet a feketéből.A magenta és a yellow meg a cyan már jóval többször lett cserélve.Na ezt számold ki,hogy ha ezt gyári tintából veszed, az 5X kb2700ft/db a csere. Az utángyártottból meg párszáz forint/db.
Símán már egy 530ára megvan belőle.Nálam egész nap megy a gép(2hónapos múlt!),itt egyszerűen nem szabad ennyit rákölteni.Szerencsére a Canon papírt féláron veszem kint németben,az utángyártott tinta sem nagy költség így.
úgyhogy én le...... a garit nagyívben.
Ne a köcsög kereskedőked hízlald mégjobban..... -
HpTomi
csendes tag
Szia nuddle!
A legtöbb márkánál garanciavesztéssel jár ha elromlik (a HP-nál biztos)
Hosszabb távon nem biztos hogy kifizetődik a töltött patron, sok a bizonytalan minőségű kellékanyag, folyik, a szervizelésnél fizeted ki az árkülönbséget mert belefolyt, és a nyomat sem ugyanolyan.
Biztos vannak jobb patronok (nagy külföldi gyárak is foglalkoznak vele) de érdemes körülnézni ezügyben -
Winner_hun
félisten
Ha a patront újratöltöd a garancia attól még megmarad, maximum a patron lesz használhatatlan. Egy próbát mindenféle képpen megér, én nagyon sokat spórolok a töltéssel, a mostani patronom nagyon jól bírja, vagy 15 újratöltést kibírt már és még mindig ugyan úgy nyomja a tintát
Egy töltés meg párszáz forint, egy patron meg 4500-5000 újonnan (de ez nyomatatónként változik)
Amúgy a töltés nem minden patronnál lehetséges, mert némely patronokba tesznek valami chippet, ami tiltja a patronnal való nyomtatást egy bizonyos nyomtatási adag után
[Szerkesztve] -
Mimoid
csendes tag
Sziasztok
Van egy Hp psc 1510-es nyomtatóm amibe nem rég vettem új szines és fekete patronokat. Miután a régiek helyére beraktam őket kiadtam egy tesztoldal nyomtatása parancsot, hogy megnézzem minden klaffol-e, de ezután minden alkalommal amikor bekapcsolom a nyomtatót teszt oldalt akar nyomtatni. Megpróbáltam kikapcsolni egy esetleges beállítást a nyomtató tulajdonságainál de nem találtam bejelölve ilyen opciót. Kérdésem az lenne, hogy mit kéne most állítanom, hogy megfelelően működjön?
A segítséget előre is köszönöm! -
nuddle
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni utántöltés, vagy utángyártott tintapatron ügyben.
Napokban vettem egy nyomtatót, színenként cserélhető változatot.
Mennyire érdemes próbálkozni a nem gyári tintapatronok lehetőségével?
A nyomtatási költségeket szeretném kézbentartani, amennyire lehet.
Vagy érdemesebb ezzel a garanciális időszak után próbálkozni? Azt ugyanis nem szeretném elveszteni.
Tanácsokat, tapasztalatokat előre is köszönöm. -
supesz
aktív tag
Szóval senki?
-
rbclio
csendes tag
válasz
Tomi Filth #17 üzenetére
Szia! Valószínűnek tartom, hogy az állítólagos generál után nem sikerült jól összerakni a mechanikát vagy a fogaskerék ami a tonert hajtja már eleve törött. elő szokott fordulni, hogy néhány fog lefittyen és kész a baj. a lapfeldzedést meg lehet orvosolni egy kevéske üvegtisztítóval.
-
tothbe
addikt
tudom, hogy hülye kérdés, de lehet, hogy a papirt hiányloja, vagy mert nem tettél bele, vagy mert nem jól érzékeli.
Vagy a toner nincs jól benne, esetleg nyitva van hátul az ajtó, vagy elöl a kimeneti kapcsoló nincs rendesen valamelyik állásba kapcsolva.
Próbálkozz a papirt, tonert ki-be tenni, ajtót nyitni-csukni meg esetleg a gombot megnyomni. -
rbclio
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni egy Canon ip1000-es kérdésében? A hiba a következő : nem tud készenlétbe állni mert olyan üzenetet ír ki, hogy a használt tintatartály megtelt! Ha valaki tud rá valami megoldást pl. reset és nem a kuka és kalapács megoldást nagyon megköszönném!
-
rbclio
csendes tag
sziasztok!
-
supesz
aktív tag
Egy Up!
[link] -
bcsabib
csendes tag
köszi mindent. az ember nem is gondolná, hogy ne egy teljesen egyszerű dolgot keressen a probléma megoldására. egyetlen gombot kell lenyomni. persze ettől még nem boldog a nyomtató, de lehet nyomtatni vele.
viszont akadt még egy kis gondom, hátha tudsz segíteni: hp5L-es nyomtatóm nem akar működni. adok neki áramot, és mielött bármit is mozdulna, felvillan a sárga hibavisszajelző led. elvileg már teljesen kipucoltam.előre is köszi.
-
gabor128
aktív tag
Tudja vki hogy Minolta 1100L-hez hol lehet Budapesten tonert venni?
-
supesz
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a baj, ha ezt produkálja a nyomtató?
[link]
Akkor is jelezzetek, ha nem működik a link. Egy win tesztoldalt kellene látni. -
tothbe
addikt
fogod és középen felnyitod azt a nagy fekete ajtót miközben be van kapcsolva.
Utána mikor megállt a fej, akkor kibillented a megfelelö patront a helyéröl, amire azt irja, hogy üres és a helyére beteszel egy telit.
És felesleges a topicba ennyiszer irni, attól úgysem lesz gyorsabb a válasz, viszont téged leszúrnak majd a modik, ha észreveszik. -
Meló
csendes tag
i
-
Meló
csendes tag
válasz
Winner_hun #30 üzenetére
valaki
-
Meló
csendes tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
ujra indult a gép
-
Meló
csendes tag
Tud segíteni valaki.. itthon maradtam epson 925-ös nyomtatóval és még sosem cseréltem benne patront. hogy kell?
-
tothbe
addikt
Esetleg igy próbáltad már?
Reset Waste Ink
1) Enter SERVICE MODE.
By pressing Menu, Copy, Scan, Copy, Copy
2) Select TEST MODE.
3) Select [8] PRINTER TEST in TEST MODE.
4) Select 3. [EEPROM CLEAR].
5) Select 0. [INK COUNT].
6) Press the [Set] key.
7) Press the [Stop/Reset] key (returning to the state of 3)), and then press the [ON/OFF] key.
Bár ez nem konkrétan ehhez van, de nekem több tipusra is bejött, illeve a menük sorszáma volt más meg ilyenek.
Vagy egy másik variáns (Ez elvileg MP szériához van kifejezetten):
Menu/Scan/Copy/Scan a service mode-hoz.
Ott + 5-ször, ''NVRAM ACCESS'' ok
''SET ABS-M LEVEL'' ok
''0'' ok
reset a Test mode-ban, majd utána stand by kapcsolóval kikapcs.
Bekapcs után pedig megy.
Irj majd vissza, ha müködött valamelyik variáns. -
bcsabib
csendes tag
bár tegnap már kérdeztem egy fontos infó lemaradt.egy canaon pixma mp160-as gépem nem szereti az utántöltött patront. semmit nem találtam hozzá eddíg, amivel nyomtatásra tudnám birni.
-
mezis
félisten
Pár éve még, amikor kifaggattam egy ''Laser printer utántöltőt'', kiderült, hogy lezáró szalagot nem tudnak belevarázsolni a kazettába. Innentől kezdve a szállítás igen kockázatos.
HP 1010-es nyomtató Q2612A tonerét, hogy kell újratölteni otthon házilag. Már vagy egy órája keresek, de semmi!!! HP alaposan megakadályozza, hogy mi halandó emberek ne tudjuk megcsinálni 2-3 ezerért, amíg ő 14e ért árulja a tonereket! Vagy nem érdemes szórakozni vele és fizessek az újratöltésért 5e+áfát? -
Csöves
őstag
Ha csak keveset nyomtatok akkor érdemes vennem egy lézert vagy maradjak a tintánál?
-
mgabi
senior tag
Hali!
HP 1010-es nyomtató Q2612A tonerét, hogy kell újratölteni otthon házilag. Már vagy egy órája keresek, de semmi!!! HP alaposan megakadályozza, hogy mi halandó emberek ne tudjuk megcsinálni 2-3 ezerért, amíg ő 14e ért árulja a tonereket! Vagy nem érdemes szórakozni vele és fizessek az újratöltésért 5e+áfát?
Pease help!!!
Köszi -
bcsabib
csendes tag
üdv.
egy kis segítséget szeretnék kérni. van egy canon mp160-as nyomtatóm. az utántöltött patronra azt mondja, hogy üres. mit lehet tenni? -
Merlot2
csendes tag
Hali!
Figyu egy komoly és fontos kérdésem volna, mert ilyet még nem csináltam, hátha vkinek van tapasztalata:
ha USB hubra kötök néhány szgépet és egyik portjára nyomtatót, akkor a rákötött gépekről fog működni a nyomtatás, mint lokális nyomtató?
Köszi szépen! -
piqla
őstag
válasz
Winner_hun #545 üzenetére
Az az igazsag, hogy nem emlekszem, csak tudom, hogy valamelyik
De ha mindegyiket lehet, akkor huh.
-
piqla
őstag
Udv!
Eltunik egy kabel a hp nyomtatomhoz adottak kozul (amelyik 220-al latja el talan) akkor mi van? Ratosztam? -
tothbe
addikt
-
D4rkm4n
őstag
Lehet, hogy a nyomtatási beállításoknál van valami gebasz. Mondjuk, hogy két példány nyomtatására van állítva.
Ha pedig az a baj, hogy egyszerre két lapot húz be (ami nálam még nem jelentkezett ugyanennél a típusnál) akkor lehet, hogy érdemesebb a lapokat nem nagy tömbben a tálcára tenni, hanem csak kisebb mennyiségben. (5db körül.) -
Boyfish
senior tag
Sziasztok!
HP D1360-as nyomtató gyakran szarakszik! Sokszor 2 lapot szív be és egyből hibát jelez, valamikor pedig nem hajlandó semmit nyomtatni..ötlet valami, hogy mi lehet? -
D4rkm4n
őstag
Hali!
nem tom mi a gebasz a nyomtatómmal (HP dekjet D1360) de mindig mikor egy oldalt nyomtatok, húzná be a köv oldalt és sír, hogy nincs több papír az adagolóban! Holott direkt nem tettem több papírt bele. Mitől van ez? Valamit rosszul állítottam be? -
-
Hitman
aktív tag
Hát valóban nem ment, a tintaszint jelző villogott tovább, és semmi több. (bár a fekete patron is ''defektes'' volt...)
''És ezek után nem is mondom, hogy mivel a 78 szögletes, a 17 meg lekerekitett, még beleeröltetni is nehéz a helyére.'' -itt van a kezemben a két patron (17;78), semmi formai különbséget nem vettem észre, mindkettő tökéletesen egyforma (nemtom te milyen patronra gondoltál, én ezekre:hp c6625a=17, és hp c6578d=78; képek az előző hozzászólásomban), mint már mondtam, különben fel se merült volna a kérdésem, ha nem ilyen egyforma a két cucc.
Ezekbe az ősöreg nyomtatókba hol lehet jó áron (viszonylag olcsón) utángyártott patront venni/rendelni? -
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok! Van egy cannon i350-es nyomtatóm,edig jol működött,de most gond van vele!
Szoval mikor színes képet nyomtatok akkor az egész zöldes színű lesz,és elég csíkos is a kép pedig feltoltam ful minöségre. A fúvoka nincs beszáradva azt megnéztem, csináltam ilyen fuvoka tesztet és ott is zöld volt,de megolvt mellete a többi szín is! Lehet ,hogy a fej hibásodott meg? menyi lehet bele,érdemes venni eggyáltalán? köszönöm a help-et! -
tothbe
addikt
Nem lesz káros következménye, mivel nem is fog müködni vele. Az érintkezök miatt még talán észre sem fogja venni, hogy van patron benne és hiányolja a patront.
És ezek után nem is mondom, hogy mivel a 78 szögletes, a 17 meg lekerekitett, még beleeröltetni is nehéz a helyére. -
Hitman
aktív tag
Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy ismerősi körben van egy hp 840c nyomtató, amibe 15-ös fekete és 17-es színes patron kell, viszont a minap ismerős azzal zaklatott, hogy tud szerezni olcsóért(szinte ingyen) 78-as patront, ami elvileg a 916,920,930,940c ... szériába való, de tökéletesen megegyezik a 17-es patronnal (méretben), a különbség tintamennyiségben a 78-as patron javára 4ml, és a patron hátán lévő érintkezők számában van (ez mindössze pár darab, persz lehet hogy itt van a kutya elásva). A kérdés pedig: működni fog -e a nyomtató a 78-as patronnal, vagy ne is kísérletezzünk vele? milyen káros következménye lehet a nyomtatóra való tekintettel ?
ilyen a 17-es:[link]
és a 78-as:[link] -
C_hris
tag
Sziasztok!
Van egy Canon i450-es nyomtatóm, már régóta nem használtam, de ma vettem bele fekete és színes patronokat (BCI-24) minden rendben is lenne vele, csak a piros szín helyett sárgát használ, mi lehet a baja? Már próbáltam a fejet is tisztítani. -
tothbe
addikt
válasz
Winner_hun #521 üzenetére
Több nyomipatronban is van áramkör, de nem mind1, hogy tintaszintfigyelös ic-s van benne, vagy csak egy sima kisütös. a kisütösnek nem biztos, hogy árt a viz, bár használni azért annak sem használ, de a chip-esnek kifejezetten árt, mert ha rövidre zárja, akkor a chip végleg üres szintet fog jelezni a nyominak.
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
Winner_hun #528 üzenetére
Csak az a baj, hogy folyamatosan tanulok és a gépemet használom és csak 5 percekre tudok ide felnézni! Nem véletlenül írtam, amit írtam!
[Szerkesztve] -
Dr Smoke
aktív tag
508-asra valaki? Please help!!!!
-
Matrix2006
csendes tag
Nem lenne vki, átvenne tőlem PIXMA IP1600-hoz való 1db fekete PEACH patront. Mivel készülök venni egy upgrade kitet, de nekem csak a fej kellene és 1db patron. Választ priviben, vagy mail címre. Előre is köszönöm.
-
ocsihun
csendes tag
Sziasztok
Van egy canon pixma mp800-as és nem ismeri fel a számitogép.Elöbb a drivert telepitettem és utána csatlakoztattam a géphez.Kiirja hogy uj eszkosz szoval észleli de feljon 1 buborékba hogy nem ismeri fel az eszköz és nincs hozzá driver pedig felraktam és töltöttem is le hozzá.Usb-s persze.
Tudna valaki ebben segíteni? -
ocsihun
csendes tag
Sziasztok tud nekem segiteni abban hogy van egy canon pixma mp800-as nyomtato, de az istenért se ismeri fel a gép.Elöbb a drivert telepitettem és utána csatlakoztattam a géphez.Kiirja hogy uj eszkosz szoval észleli de feljon 1 buborékba hogy nem ismeri fel az eszköz és nincs hozzá driver pedig felraktam és töltöttem is le hozzá.Usb-s persze.
-
tothbe
addikt
válasz
Winner_hun #516 üzenetére
látszani nem nagyon látszik csak az áramkör a patron lábánál az elején.
Pl. ilyen, de ez szinte a legegyértelmübb:
Van ahol ez sokkal rejtettebb.
Pl. ebben is van:
Ebben viszont nincs, de ezt csak linkelem, mert nagy a kép: [link]
[Szerkesztve] -
Chaoti[X]
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 problémám hálozai nyomtatással. Több gépes hálozat, xp Professional minden gépen 1 munkacsoportban. Lenne 1 Hp Deskjet 940c nyomtató amit telepítettem 1 gépen(nem usb hanem lpt port) és meg is osztottam de semelyik gépről nem látható amikor hozzá akarom adni a listához, probaltam ugy is hogy \\gepnev\megosztasnev de nem sikerult.
Szóval valami tipp?
Megneztem egy NetREsView programmal hogy mi érhető el és ott a nyomtató mellet a local path részben az áll LocalsplOnly. Jól sejtem hogy ez csak annyit jelent helyi port? -
tothbe
addikt
válasz
Winner_hun #507 üzenetére
ez nagyon patronfüggö. vszleg neked nem chip-es a patronod, de egy chip-eset viz alá tenni felér annak kinyirásával.
-
tothbe
addikt
válasz
Dr Smoke #513 üzenetére
usb kábelt is átvitted a másik géphez? Ha nem, akkor vidd azt is és úgy próbáld meg. Ha úgy nem megy ott sem, akkor kábelcsere.
Ha viszont ott megy azzal a kábellel is, akkor telepitd fel újra az usb drivert, pl. úgy, hogy az eszközkezelöben kitörlöd az usb gyökérhub-okat majd restart után hagyod a win-nek, hogy megtalálja és feltegye(akár a windows cd-röl is). -
Dr Smoke
aktív tag
Help! Egy ideje nem tudok nyomtatni pedig fontos lenne! Ha rákattintok a nyomtatásra megjelenik egy kis ablak, hogy rendszerhiba miatt nem nyomtatható, próbálja meg újra, ha akkor sem megy akkor indítsa újra a winfost! Csináltam már mindent de nem történik semmi!!!
Fontos lenne, hogy tudjak a nyomtatni! Már a drivert is letöröltem és felraktam újra! Winfost most nem tudok telepíteni, mert annyi időm nincs, hogy úgy megcsináljam, hogy menjen rendesen!!! A nyomtató egy hp psc1110-es és xp sp2 van fenn! Ha valakinek van ötlete írjon!!! -
perempe
veterán
HP LaserJet 1000 series nyomtató nem működik. Az alsó, sárga LED villog.
Mi a baja? Manuált nem találok. -
valory
tag
ezt a kérdést nem igazán tudtam hova tenni, ugyhogy itt kérdezem meg:
kellene 1 nagyon jó névjegykártya progi, 1et töltöttem valahonnan de nagyon gagyi, a széleket sem jelöli be, azonkívül összecsúsztatja a betüket (amit persze csak nyomtatásnál csinál).
Sürgős lenne, ugyhogy akinek van, vagy tud ilyet, küldje el, itt a mail címem (valory@freemail.hu)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest